28.2.13

Απολογισμός πεπραγμένων της Περιφέρειας ΑΜ-Θ

Την Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013 στις 17:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης (1ος όροφος, Λεωφόρος Δημοκρατίας 1, Κομοτηνή), θα πραγματοποιηθεί η Ειδική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, με τα εξής θέματα:
• Απολογισμός Πεπραγμένων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης έτους 2012. Εισηγητής: Ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ, Αριστείδης Γιαννακίδης.
• Παρουσίαση Ετήσιας Έκθεσης του Περιφερειακού Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης έτους 2012. Εισηγητής: Ο Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης, Λάζαρος Τσακμακίδης.
Να σημειωθεί πως τα κείμενα του Απολογισμού Πεπραγμένων του Περιφερειάρχη και της Εκτελεστικής Επιτροπής είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.