27.2.13

«Η πόρνη από πάνω» στο ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής

Στη σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής, Τη Δευτέρα 4 και την Τρίτη 5 Μαρτίου 2013, ανεβαίνει για 4 παραστάσεις, το θεατρικό έργο «Η πόρνη από πάνω», του Αντώνη Τσιπιανίτη, σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Πατρώνη, με την Κατερίνα Διδασκάλου.
Δυο γυναίκες, δυο διαφορετικοί αλλά ταυτόχρονα παράλληλοι κόσμοι.  Η Ερατώ, στο από κάτω διαμέρισμα, είναι μια παντρεμένη γυναίκα. Η πόρνη, στο από πάνω, έχει κάνει το σπίτι της μαγαζί. Τα βράδια η Ερατώ ακούει τους ήχους να πλημμυρίζουν το σιωπηλό της υπνοδωμάτιο. Ζει με τη χαρά των άλλων. Ώσπου μια νύχτα ακούει κάτι, που της αλλάζει τη ζωή...
Παραστάσεις θα δοθούν τη Δευτέρα 4 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα και στις 9 το βράδυ και την Τρίτη 5 Μαρτίου στις 7 το απόγευμα και στις 9 το βράδυ. Κρατήσεις θέσεων στο τηλέφωνο 25310-37770, ενώ η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.