14.12.12

Ποιοτικά … σπιτικά μαγειρέματα!!!

Τα «Σπιτικά Μαγειρέματα» άλλαξαν χώρο, παραμένουν όμως το πιο κομψό και φιλόξενο εστιατόριο της Κομοτηνής με νόστιμη κουζίνα και ενδιαφέρουσες επιλογές, τις οποίες μπορούμε να απολαύσουμε πλέον 24 ώρες το 24ώρο! Ο Αλέξης Αρίκας, υπεύθυνος του εστιατορίου, με τόλμη και όραμα, δημιούργησε ένα ζεστό χώρο μέσα στην κρίση, και συνάμα προσιτό για όλους μας.
Όταν μάλιστα, το βασικό γαστρονομικό concept παραμένει σταθερό και το επίπεδο της κουζίνας υψηλό, τα 5 ευρώ που θα ξοδέψει ο πελάτης, για μία μερίδα φαγητό, σαλάτα, φρούτο, ψωμί και αναψυκτικό … κάνουν τα «Σπιτικά Μαγειρέματα» μοναδική επιλογή!
Η παρασκευή των φαγητών βασίζεται στην ποιότητα, ενώ δίνεται έμφαση στα φρέσκα υλικά κάθε εποχής και τα ελληνικά αγνά και παραδοσιακά υλικά βρίσκονται πάντα στην κουζίνα του εστιατορίου. Τα «Σπιτικά Μαγειρέματα» δίνουν μια σύγχρονη ματιά στα παραδοσιακά ελληνικά πιάτα, τα οποία δημιουργούνται με φαντασία και σεβασμό που θα απολαύσετε σε κάθε μπουκιά.
Η εξυπηρέτηση άμεση, τόσο στο εστιατόριο, όσο και στο χώρο σας, από το φιλόξενο προσωπικό με τηλεφωνική παραγγελία στο 2531-31200. Μία επίσκεψη στην οδό Καβείρων 6 θα σας κάνει ν’ αλλάξετε γνώμη για το φαγητό που τρώγατε τόσο καιρό στα εστιατόρια…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.