14.12.12

Μουσικό Συλλαλητήριο από την ΑΔΕΔΥ Ροδόπης

Το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Ροδόπης, σχετικά με την 24ωρη απεργία που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ στις 19 Δεκεμβρίου, σε συνεννόηση με τους Πρωτοβάθμιους Συλλόγους αποφάσισε να μην συμμετέχει στην απεργία.
Αντί απεργίας, θα πραγματοποιήσει ενημερωτικές συναντήσεις στους εργασιακούς χώρους, θα διανείμει το απεργιακό υλικό και το απόγευμα της 19ης Δεκεμβρίου στις 5 το απόγευμα, θα οργανώσει Μουσικό Συλλαλητήριο στην Πλατεία Ειρήνης της Κομοτηνής.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/12/12 13:35

    Εμ βέβαια, τι απεργία, αφού κανείς δε συμμετείχε. Τα μιστά πλερώνονται κανονικά. Κάνουν την ανάγκη φιλοτιμία και συνεννοούνται - λέει - οι "αγωνιστές" για εναλλακτικούς τρόπους διαμαρτυρίας. Όπως ΕΡΤ, λεωφορεία κτλ. Να διαμαρτυρόμαστε και ταυτόχρονα να πλερωνόμαστε.

    Α ρε Τσίπρας που σας χρειαζεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/12/12 16:29

    Προτείνω και απαγγελία ποίησης (επαναστατικής βέβαια...) από τον " είδα μια προκήρυξη και μπήκα" Τριανταφυλλόπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/12/12 11:31

    Για τα πανηγύρια δηλαδή!!! Κυριολεκτικά πλέον. Πλήρης αυτογνωσία της ΑΔΕΔΥ (Ροδόπης για να είμαστε ακριβείς!)

    Και παρακαλώ τα φυλλάδια να είναι πολύ ενημερωτικά μήπως και βρεθεί κανείς που δεν ενημερώθηκε για το τι γίνεται στον τόπο. Τα φυλλάδια της ΑΔΕΔΥ (τα "αγωνιστικά") θα τον ενημερώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/12/12 18:35

    Όπως θα έλεγε ένας γνήσιος Συριζαίος: Εδώ ο κόσμος πεινάει, παιδιάκια λιποθυμούν στα σχολεία, έχουμε 475985 αυτοκτονίες λόγω μνημονίου κι αυτοί ξοδεύουν μελάνι για να γράφουν μαλακίες, μπογιά για πλακάτ και χρόνο για πανηγύρια. Αντί να βοηθήσετε κανένα παιδάκι.

    Ουστ δημοσιοκοπρόσκυλα, βύσματα, παρτάκηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.