18.11.12

Εγκαίνια του Ανοικτού Πανεπιστημίου στην Κομοτηνή

Την ιδιαίτερη σημασία της Πύλης-Πόλου του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου, για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και τους κατοίκους της, τα εγκαίνια της οποίας τελέστηκαν την Κυριακή 18 Νοεμβρίου, υπογράμμισε ο υπουργός Εσωτερικών και βουλευτής Ροδόπης, Ευριπίδης Στυλιανίδης.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, υπουργός Εσωτερικών, τόνισε πως «ολοκληρώνεται σήμερα ένα έργο το οποίο είχαμε ξεκινήσει με πολύ μεράκι πριν από μερικά χρόνια στο υπουργείο Παιδείας. Η Κομοτηνή ως διοικητική πρωτεύουσα της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης φιλοξενεί από σήμερα και στο εξής, μία ανοιχτή Πύλη για όλους τους φοιτητές των πέντε νομών της Περιφέρειάς μας, οι οποίοι από εδώ, θα μπορούν να σπουδάζουν»
Ο κ. Στυλιανίδης ευχαρίστησε τον πρόεδρο, το διοικητικό συμβούλιο και όλα τα μέλη του διδακτικού προσωπικού του Ανοιχτού Πανεπιστημίου γι’ αυτήν την πρωτοβουλία και επεσήμανε ότι η Πολιτεία θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης σε αυτήν την προσπάθεια.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του ΕΑΠ, καθηγητής Χάρης Κοκκώσης, ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης, ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Γιάννης Νικολαΐδης, εκπρόσωποι της Εκκλησίας, της τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Αστυνομίας, στελέχη της Εκπαίδευσης της περιοχής, καθώς και μέλη του διδακτικού προσωπικού και φοιτητές του Ανοιχτού Πανεπιστημίου.

9 σχόλια:

  1. Ανώνυμος18/11/12 21:26

    ΟΧΙ ΣΤΑ ΤΡΟΜΟΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

    ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ

    Αλληλεγγύη στα δικαζόμενα μέλη της ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΠYΡHΝΩΝ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ
    και σε όσους διώκονται για την ίδια υπόθεση.

    ΚΑΤΩ ΟΙ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟΙ

    Ο δρόμος της αντίστασης στην καπιταλιστική βαρβαρότητα,
    ο δρόμος του αγώνα για την ελευθερία, περνάει μέσα από
    την αλληλεγγύη σ’ αυτούς που πρώτοι τον διάβηκαν.
    Δεν αφήνει κανέναν μόνο, δεν αφήνει κανέναν πίσω…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/11/12 00:24

    Περασα απο το σημειο των εγκαινειων και αντι το γεγονος να ειναι γιορτη ειδα 2 περιπολικα ,4 με 5 μηχανες της Διας και αρκετους αστυνομικους.Γιατι κυριακατικα;Για να προστατεψουν τον "υπουργο μας" ;Μα ο Ευρυπιδης ειναι δικος μας βουλευτης,τί διαολο φοβαται στην Κομοτηνη;Αρε μνημονιακες ψηφοι τί φοβο σκορπατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/11/12 02:28

    Exει το θρασσος ο Στυλιανιδης να λεει οτι συνεχιζουν αυτά που ξεκινησαν με τον Καραμανλη.Κι ο Πετριδης με τους αλλους γιαλαμαδες να χειροκροτανε.
    Κι ολα τα κομματοσκυλα της ΝΔ εκει και φυσικα και οι ακολουθοι του Πετριδη.
    Χερι χερι πλεον σε ολα.
    Και εις ανωτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος19/11/12 03:07

    Από τον Στυλιανίδη δεν περιμέναμε τίποτα άλλο, να μας κοροιδεύει κατάμουτρα ότι οι υπάλληλοι που μπαίνουν σε διαθεσιμότητα, δηλαδή δρόμο, θα επιμορφώνονται στον πόλο του ανοιχτου πανεπιστημίου, αν είναι δυνατόν.
    Αλλά και ο δήμαρχος να τρέχει σε όλες τις φανφάρες του να συμμετέχει στα πανηγύρια αυτά δεν το περιμέναμε.Ευτυχώς κρύφτηκαν στο δωματιάκι με τους κολλητούς τους.
    Με κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ κρυβόταν κι ήταν εξαφανισμένος
    Τελευταίο. Πώς προσλήφθηκαν τα άτομα που θα δουλέψουν?
    Ποιός έδωσε τα ονόματα των ημετέρων, μήπως και η δημαρχία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος19/11/12 08:01

    Ωραία τα σχόλια. Ακριβή ακόμα κι αν είναι στοχευμένα. Άλλη απορία έχω. Η ανάρτηση γιατί δεν είναι σε μορφή "ρεπορτάζ" για να έχει αυτή τις λεπτομέρειες για αστυνομία, παρόντες, δμηαρχαίους και εργαζομένους αλλά είναι απλά το δελτίο τύπου του Στυλιανίδη;

    Και τα σχόλια να εξηγούν τα πάντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος19/11/12 17:02

    Ποιοί ήδη διορίστηκαν εκεί, όταν από το δημόσιο διώχνουν αορίστου χρόνου?
    Μέχρι πότε θα διορίζονται ακόμη από τα πολιτικά γραφεία.
    Περιμένουμε να μας τους ανακοινώσουν γιατί ήδη έπιασαν δουλειά, ένα τσούρμο απλώς για να δίνει πληροφορίες που τις βρίσκεις και στο ιντερνετ.
    Πάλι τα δικά μας παιδιά, πάλι τα ίδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος20/11/12 00:08

    Η ΑΠΑΤΗ ΟΛΩΝ.Το Ανοιχτο Πανεπιστήμιο αποφάσισε να ανοίξει τέτοιους πόλους σε όλες τιε έδρες των περιφερειών της Ελλάδας.Κι αυτό το ήξεραν και το έκρυψαν και ο Στυλιανίδης και ο Πετρίδης.Μας κοροιδεύουν λέγοντας ότι ειδικά για την Κομοτηνή το ανοιχτο Πανεπιστήμιο αποφάσισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/11/12 10:07

      Από πολλά χρόνια πριν είναι παρελκόμενο του Στυλιανίδη ο Πετρίδης. Το ΠΑΣΟΚ για τον Πετρίδη ήταν το σκαλοπάτι της ανέλιξης του. Το χρησιμοποίησε.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος22/11/12 12:42

    Συγνώμη ... αλλά αυτή η πύλη έχω την εντύπωση ότι άνοιξε πριν 5 ή 6 χρόνια... όταν πρωτομπήκε και η μεγάλη πινακίδα μπροστά στο κτίριο.. κι αν δε κάνω λάθος έγιναν και τότε εγκαίνια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.