18.11.12

10 χρόνια χωρίς τίτλους κυριότητας οι κάτοικοι του Πυθίου

Παράσταση διαμαρτυρίας στην Διεύθυνση Αγροτικής Ανάπτυξης Ορεστιάδας, θα πραγματοποιήσουν τις επόμενες ημέρες κάτοικοι και ο Αγροτικός Σύλλογος του Πυθίου, καθώς εδώ και 10 χρόνια δεν τους έχουν αποδοθεί οι τίτλοι κυριότητας στα αγροκτήματα τους.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Αγροτικού Συλλόγου «το 2002 ολοκληρώθηκε ο αναδασμός στο αγρόκτημα της κοινότητας του Πυθίου και από τότε μέχρι και σήμερα δεν έχουν αποδοθεί, από τις αρμόδιες υπηρεσίες, οι τίτλοι κυριότητας στους δικαιούχους.
Η 10χρονη αυτή ανεξήγητη καθυστέρηση ταλαιπωρεί καθημερινά τους κατοίκους του Πυθίου, στα κληρονομικά, στις πωλήσεις, στις μεταβιβάσεις και η αγανάκτησή τους, είναι πέρα για πέρα δικαιολογημένη.
Καλούμε τις αρμόδιες υπηρεσίες άμεσα να αποδώσουν τους τίτλους κυριότητας στους δικαιούχους συγχωριανούς μας, διαφορετικά είμαστε αποφασισμένοι αγωνιστικά να διεκδικήσουμε τη λύση του προβλήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.