15.10.12

Το Corpus Christi στο «Λόμπι της Δεκάρας»

Δευτέρα σήμερα και η ραδιοφωνική εκπομπή «το Λόμπι της Δεκάρας» θα είναι και πάλι μαζί σας από το Ραδιόφωνο του Παρατηρητής 94 FM. Οι Νίκος Βαβατσικλής, Θωμάς Σταμούλης και οι εκλεκτοί καλεσμένοι τους θα ευλογήσουν την συχνότητα και θα σχολιάσουν με την δικιά τους εναλλακτική ματιά την πολιτική επικαιρότητα!

Ωραία ελληνική και ξένη μουσική, σχολιασμοί, καλεσμένοι στο στούνιο, δηλώσεις των πρωταγωνιστών, τηλεφωνικές συνδέσεις θα αποτελέσουν για εσάς ένα ευχάριστο απογευματινό δίωρο! Συντονιστείτε 6-8 το απόγευμα στους 94 FM ή διαδικτυακά στο www.radioparatiritis.gr

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/10/12 00:04

    ayth einai h kalyterh fotografia poy exv dei pote!!!!!!!!!!!pragmatika!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/10/12 09:02

      Η φωτογραφία έχει πάντως 2 αναγνώσεις

      Οι ισορροπημένοι άνθρωποι αναγνωρίζουν και τις 2 και τις αξιοποιούν ωφέλιμα για τον τόπο.

      Οι υστερικοί, οι κομπλεξικοί και οι στρατευμένοι κολλάνε στη μία και είναι οι ακραίοι φανατικοί από δω κι απο κει που καθηλώνουν τον δυναμισμό της πατρίδας μας.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος16/10/12 09:02

    Στο Δαπέργολα θα δώσει το λόγο η εκπομπή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/10/12 15:15

    Τέλεια φωτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.