16.10.12

Η Κομοτηνή έχει καμερόνι!

Πολύ καλό ρεπορτάζ έκανε η ΝΕΤ που αφορούσε την μετανάστευση (δες εδώ), αλλά η είδηση για τον δημοσιογραφικό κόσμο της περιοχής είναι αλλού! Στον Ηλία Δάμο…

Ο Κομοτηναίος κάμεραμαν, ο οποίος ανήκε στην ομάδα PHOENIX PRODUCTIONS - TV BROADCAST του Νίκου Καραγατσίδη, έκανε ομολογουμένως πολύ καλή δουλειά, η οποία έχει εκτιμηθεί από τους αρμοδίους της κρατικής τηλεόρασης και οι προτάσεις γι’ αυτόν πέφτουν βροχή.
Σύμφωνα με πληροφορίες που ήρθαν στα αυτιά της Piazza, ο Ηλίας έχει δεχθεί συγκεκριμένη πρόταση από την ΕΡΤ, να συμμετάσχει σε δημοσιογραφική αποστολή της κρατικής τηλεόρασης στο εξωτερικό, την οποία όμως ακόμα ο Ηλίας σκέφτεται, καθώς συνεργάζεται αυτό το διάστημα και με τη NOVA SPORTS για τις μεταδόσεις αθλητικών γεγονότων στην Θράκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.