16.10.12

Η Ζωή Λάσκαρη στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής

Η «Ρόουζ» με τη Ζωή Λάσκαρη έρχεται στην Κομοτηνή, για να μαγέψει το θεατρόφιλο κοινό της πόλης. Δεκαέξι χρόνια μετά την τελευταία εμφάνιση της Ζωής Λάσκαρη σε θεατρική σκηνή, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια επανέρχεται μ’ ένα έργο του βραβευμένου με Πούλιτζερ, Μάρτιν Σέρμαν.

Το έργο θα παρουσιαστεί στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής, την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου στις 9 το βράδυ. Τιμές εισιτηρίων 10 – 15 – 20 ευρώ.
Τη Ζωή Λάσκαρη σκηνοθετεί ο διεθνούς φήμης θεατράνθρωπος Άντολφ Σαπίρο, που έχει στο ενεργητικό του σπουδαίες παραστάσεις κλασσικών συγγραφέων και έχει διδάξει θέατρο στα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της Ευρώπης.
Συντελεστές:
Ερμηνεία: Ζωή Λάσκαρη
Σκηνοθεσία: Adolf Shapiro
Σκηνικά: Μιχάλης Σδούγκος
Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη
Παραγωγή: Θεατρικός Οργανισμός «ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ»
Φωτογραφίες παράστασης: Ολυμπία Κραγασάκη

3 σχόλια:

  1. Ροταριανός Όμιλος Κομοτηνής "Ροδόπη"16/10/12 22:20

    Ως υπεύθυνο κι αντικειμενικό Μέσο που θέλετε να χαρακτηρίζεστε, είστε υποχρεωμένοι να αποκαταστήσετε τόσο την αφίσα που -επιμελώς- κάποιος αφαίρεσε στοιχεία απ' αυτήν, όσο και την αλήθεια περί διοργάνωσης και παραγωγής της θεατρικής παράστασης με την κ. Ζωή Λάσκαρη, μια που έχετε λάβει όλο το προωθητικό υλικό από τον Ροταριανό Όμιλο Κομοτηνής "Ροδόπη", που μετακάλεσε την κ. Λάσκαρη να ανεβάσει το έργο για φιλανθρωπικό σκοπό.Ενημερώνουμε εμείς λοιπόν τους αναγνώστες σας ότι ο Ροταριανός Όμιλος Κομοτηνής "Ροδόπη" προσκάλεσε την κ. Ζωή Λάσκαρη να παρουσιάσει το θεατρικό έργο ΡΟΟΥΖ, στην πόλη της Κομοτηνής, στο Μέγαρο Μουσικής -η οποία, σημειωτέον, άμεσα προσφέρθηκε αφιλοκερδώς να έρθει- τα δε έσοδα της παράστασης θα διατεθούν στον Σύλλογο Μέριμνας "Άγιοι Θεόδωροι". Η αντικειμενικότητα δε συνάδει με την παραπληροφόρηση, κατά την ταπεινή μας γνώμη.
    Από το Ρ.Ο. Κομοτηνής "Ροδόπη"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/10/12 10:18

    Τι ειναι αυτα που βαζεις ρε πιατσα.μασωνικοι συλλογοι με εβραικα εργα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.