16.10.12

«Μπλόκο» στους επισήμους από τους εργαζόμενους στον κάθετο άξονα Κομοτηνής – Μακάσα

Τα φορτηγά τους παράταξαν οι εργαζόμενοι στον κάθετο άξονα Κομοτηνής – Μακάσα, με σκοπό να μπλοκάρουν τον δρόμο όπου περνούσε, από την επιστροφή της από την ελληνοβουλγαρική μεθόριο, η αυτοκινητοπομπή του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Έργων Στράτου Σιμόπουλου και του Υπουργού Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη.

Οι εργαζόμενοι ζήτησαν να συνομιλήσουν με τον Γενικό Γραμματέα, όπου του εξέφρασαν την αγωνία και το φόβο τους για ενδεχομένη επανάληψη των παλινωδιών, που έζησαν τους προηγούμενους μήνες, σε ότι αφορά την καταβολή των δεδουλευμένων τους. Να σημειωθεί ότι οι εργαζόμενοι έχουν να λαμβάνουν μισθούς 6 μηνών.
Πάντως οι υποσχέσεις που πήραν από τον Στράτο Σιμόπουλο, δεν ήταν και οι καλύτερες, καθώς ο Γενικός Γραμματέας, τους ενημέρωσε ότι θα αποπληρωθούν σταδιακά, αλλά δεν προσδιόρισε το χρονοδιάγραμμα. Πάντως ο ίδιος τόνισε πως θα ασκηθούν πιέσεις στον ανάδοχο εργολάβο, ώστε τα δεδουλευμένα να πληρωθούν άμεσα.

1 σχόλιο:

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.