16.10.12

Συνάντηση αυτοδιοικητικών του Έβρου με τον Γ.Γ. Δημοσίων Έργων

Διευρυμένη σύσκεψη στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης, παρουσία της Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Γεωργίας Νικολάου, του Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα Γιώργου Ούστογλου και των Δημάρχων, Αντιδημάρχων και υπηρεσιακών παραγόντων των Δήμων της ΠΕ Έβρου, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, οι παρευρισκόμενοι ενημέρωσαν τον κ. Σιμόπουλο  για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κάθε περιοχή.
Κύρια ζητήματα αποτέλεσαν η αντιπλημμυρική θωράκιση της περιοχής, οι αποζημιώσεις των πλημμυροπαθών, τα έργα οδοποιίας, η κατασκευή νέων σχολικών μονάδων και το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης.
Όπως ανέφερε στις δηλώσεις του ο κ. Σιμόπουλος, η Θράκη αποτέλεσε τον πρώτο σταθμό των προγραμματισμένων συναντήσεών του με τοπικούς φορείς, κατανοώντας την σημασία της περιοχής και των έργων που εκπονούνται για την ανάπτυξη της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.