25.10.12

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης για την κατάργηση της ΔΟΥ Σαπών

Ανακοίνωση για την συγχώνευση της ΔΟΥ Σαπών σ’ αυτήν της Κομοτηνής, εξέδωσε η ΝΕ Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ, όπου τονίζεται ότι οι πολιτικές της κυβέρνησης διαλύουν κάθε δημόσια υπηρεσία. Παράλληλα καλούν τους πολίτες να αντιδράσουν σ’ αυτήν την εξέλιξη και δηλώνουν πως σε κάθε μορφής αγώνα ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι μαζί τους.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Πριν από λίγες ημέρες ο Υπουργός των Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλλιανίδης διαβεβαίωνε τον δήμαρχο Σαπών ότι η ΔΟΥ Σαπών δεν θα κλείσει. Κάθε θαύμα κρατά 3 ημέρες.
Η ΔΟΥ Σαπών θα κλείσει μαζί με 90 άλλες και στη θέση της θα υπάρξει ένα ΚΕΦ το οποίο είναι σαφές ότι δεν θα μπορεί να εξυπηρετήσει περίπου 31.000 ανθρώπους που κατοικούν στην ευρύτερη περιοχή με αποτέλεσμα όλος ο νομός να συρρέει στην ΔΟΥ Κομοτηνής. Έχουμε τονίσει πολλές φορές ότι οι μνημονιακές πολιτικές οδηγούν διαλύουν κάθε δημόσια υπηρεσία με αποτέλεσμα την όλο και μεγαλύτερη επιβάρυνση των πολιτών.
Οι “δεσμεύσεις” του Υπουργού των Εσωτερικών και βουλευτή Ροδόπης αποδείχθηκαν τόσο “ισχυρές” όσο το φτερό στον άνεμο. Ο καθείς κρίνεται και από τις δεσμεύσεις του και από τις πράξεις του. Και οι πολίτες κρίνουν.
Όσον αφορά στον ΣΥΡΙΖΑ είναι σαφές ότι η θέση του υπέρ της διατήρησης της ΔΟΥ Σαπών ώστε οι πολίτες της περιοχής να μπορούν πραγματικά να εξυπηρετηθούν και να μην χρειάζονται να κάνουν χιλιόμετρα και για την πλέον απλή υπόθεση τους.
Σε κάθε περίπτωση πάντως καλούμε και τους πολίτες της περιοχής να αντιδράσουν ακόμη πιο αποφασιστικά ώστε να αποτραπεί αυτή η δυσμενής εξέλιξη. Δηλώνουμε ότι θα έχουν την πλήρη στήριξη του κόμματος μας».

13 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/10/12 20:45

    Μπα ο ΣΥΡΙΖΑ κατά του Στυλιανίδη? Θαύμα
    .Για τον Ιωννάκη βέβαια που με προχθεσινή του μόλις ανακοίνωση συνέχιζε να μας κοροιδεύει, τσιμουδιά ο ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/10/12 10:06

    Καλή η ανακοίνωση. Δε βλέπουμε πουθενά στο κάδρο τον κολαούζο του Στυλιανίδη τον Ιωαννάκη αλλά από το ολότελα...

    Εκεί που πάσχει βέβαια η ανακοίνωση είναι στη δικαιολόγηση της θέσης του, που ακριβώς για αυτό παραμένει στείρα αντιπολιτευτική. Οι ΔΟΥ σε όλη τη χώρα ορθώς συγχωνεύονται. Όχι με το συγκεκριμένο τρόπο ορθώς, αλλά γενικά ορθή η φιλοσοφία της συγχώνευσης η οποία ταιριάζει με την κατάρρευση της χώρας που έφερε ο ΚΑραμανλής και η έξαλλη αντιπολίτευση στο σύστημα από τους αναρχικούς τύπου ΣΥΡΙΖΑ.

    Οι Σάπες έπρεπε απλά να εξαιρεθούν για πολύ ιδιαίτερους λόγους που δεν απαντούνται στην υπόλοιπη χώρα. Έπρεπε να είναι η εξαίρεση του κανόνα. Κι αυτό ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ ούτε ο ΣΤυλιανίδης το επισημαίνουν. Μιλούν και οι δύο "διεκπεραιωτικά" και όχι ουσιαστικά.

    Φοβίες, τι να πεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος26/10/12 19:37

      Οι "αναρχικοι τυπου ΣΥΡΙΖΑ" !!! - ελπιζω να μη το λες παρα εξω αυτη τη μαλακια γιατι θα γινεις τελειως ρόμπα...

      αυτα τα ανεκδοτα μονο μεταξυ μας, καλά?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος26/10/12 20:24

      είναι αναρχοθολοδεξιοαριστεροί

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/10/12 20:24

      καλά λες, γιατί να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας;

      Οι αναρχικοί ΕΙΝΑΙ ο ΣΥΡΙΖΑ και ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ οι αναρχικοί

      Τα "τύπου" κτλ ευγενικά τι τα θέλουμε; Σαν ζώα φέρονται αυτοί, ας αφήσουμε κι εμείς τον πολιτικό πολιτισμό στην άκρη και ας πούμε τις αλήθειες ξεκάθαρα

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος26/10/12 21:56

      ω βεβαια!!! οι Ελληνες αναρχικοι ειναι οι μοναδικοι στον κοσμο που ψηφιζουν στις εκλογες (!) και μαλιστα συγκεκριμενο κομμα!!!
      ταυτοχρονα, ενα κομμα που χρονια συμμετεχει στη Βουλη και πιθανον αυριο-μεθαυριο γινει και κυβερνηση... ασπαζεται τις ιδεες του αναρχισμου, εναντια στο Κρατος (το οποιο υποτιθεται πως θα κυβερνησει)!!!

      ακου να σε πω αγορι μου, γιατι απ οτι βλεπω εισαι πολυ γκάου:
      1. οι αναρχικοι δεν ψηφιζουν στις εκλογες και
      2. οσοι κατεβαινουν στις εκλογες δεν ειναι αναρχικοι

      κι αμα πεις στους αναρχικους για ΣΥΡΙΖΑ θα βγαλουν σπυρακια, ενω αμα πεις στο ΣΥΡΙΖΑ για αναρχικους θα τρεχουν να κρυφτουν!

      συγνωμη που σε χαλαω τις πρετεντέρειες ψευδαισθησεις σου αλλα πως να το κανουμε, ετσι αυτα που λες ειναι ο ορισμος της αντιφασης και της παρανοιας

      ΥΓ. συνεχισε ετσι να ισοπεδωνεις... εσυ αν μονο αμα δεις τον σουγια του νεοναζι μπροστα στη μαπα σου θα καταλαβεις την πραγματικοτητα - αλλα τοτε θα ειναι αργα για ολους μας

      ΥΓ2. μ αρεσει και αυτη η σιγουρια σου!!! λες και οι αλλοι δεν εχουν δει, δεν εχουν ακουσει, δεν εχουν ζησει, δν ξερουν...
      αληθεια, εχεις δει απο κοντα αναρχικο? ή απλα τον φανταζεσαι? :ρ

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος27/10/12 11:10

      Σιγά ρε θεωρητικέ του αναρχισμού.

      Επειδή σε αυτή τη χωρα ζω και είμαι χωμένος βαθιά, σε βαθμό μεγάλο, όχι απόλυτο, αλλά πολύ μεγάλο, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι περιθωριακά γκρουπούσκουλα αριστεροαναρχικών ακτιβιστικών συνιστωσών. Συμμετέχουν σε εκλογές για δικούς τους λόγους που δεν θα τους αναλύσουμε. Χονδρικά υπάρχουν τρεις αιτίες για αυτό:

      -είναι άσχετοι με την ιδεολογία που υποτίθεται ότι υπηρετούν
      -είναι όργανα του συστήματος κι αυτοί με συγκεκριμένο ρόλο
      -είναι κοινά ανθρωπάκια που πουλάνε κουλτουριάρικια μούρη αλλά σιγά μην απόσχουν του εκλογικού τους δικαιώματος ψήφου και συμμετοχής, έχουν και παιδιά να βολέψουν κι αυτοί!!! Τόσοι και τόσοι από δαύτους έχουν βολευτεί άλλωστε από το ΠΑΣΟΚ σε θεσάρες.

      Τώρα μεγάλε θεωρητικέ της πλάκας, αν εκτός ΣΥΡΙΖΑ ή στις παρυφές του ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν και ιδιαιτερότητες μόνιμες ή συγκυρριακές που είναι οι "πραγματικοί" αναρχικοί (Αλαβάνος, ΑΝΤΑΡΣΥΑ κτλ.) ε, αυτό δε σημαίνει ότι για την κοινωνία σαν σύνολο ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε και αστική δύναμη.... Και το ΚΚΕ είχε τους μ-λ, τους λ-μ, τους ΟΑΚΚΕ κτλ. αλλά κομμουνιστές τους ΚΚΕδες αποκαλούσαμε και αποκαλούμε. Όχι τους πιο ακραίους από αυτούς!!!

      Και το :ρ στα μουτρα σου

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος27/10/12 13:54

      "πραγματικοι" αναρχικοι ο.... Αλαβανος και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ!!!! οι ιδιοι το ξερουν???

      να σε ρωτησω... θα πεις κι αλλα ανεκδοτα? εχω λυθει στα γελια με τα γραφομενα σου ρε!

      εχεις καταντησει πιο αστειος και απο τον Θανασακη τον Πλευρη, που εξηγουσε τίσημαινουν τα αρχικα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στον... εκπροσωπο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ (βλεπεις αυτος τα ηξερε καλυτερα!) ή τον Αδωνη Γεωργιαδη που εξηγουσε στον Στρατουλη ποιες οργανωσεις ειναι... συνιστωσες του ΣΥΡΙΖΑ και ποιες οχι (αυτος τις ηξερε καλυτερα!)

      τετοια ασχετοσυνη και ταυτοχρονα τετοια σιγουριά, πώς μπορειτε ρε φιλε, πώς μπορειτε? αυτο ειναι το εκνευριστικο με σας: εμ δεν ξερετε, εμ μιλατε!

      εννοειται πως υπαρχουν πολλοι βλακες που σας πιστευουν, αλλα αυτο δεν σημαινει πως ολοι ειμαστε τετοιοι


      ΥΓ.1 στα ονειρα σου πιθανον η Ρενα Δουρου πεταει πετρες φορωντας 12ποντο και ο Αλαβανος με κοκκινομαυρο κρανος δερνει ΚΝιτες...

      ΥΓ.2 α και πού 'σαι, "λ-μ" δεν υπαρχει! :ρ

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος27/10/12 17:23



      Πανύβλακα:

      1. Εισαι πολύ νιάτο για να λες ότι δεν υπάρχει λ-μ. Υπήρχε και συγχωνεύθηκε με το μ-λ. Η ουσία του σχολίου παραμένει.

      2. Δεν ξέρω για τη Ρένα Δούρου αλλά η ντόπια ΣΥΝασπίστρια ήταν μαζί με τους φοιτητές του ΣΥΡΙΖΑ και πετούσαν πέτρες στον ΠΑπανδρέου πέρυσι στο Αρκάντια

      3. Σιγα μη βάλει 12ποντο η Δούρου. Έχει και όρια η ασχετοσύνη όσον αφορά την κοκεταρία.

      4. Είσαι τόσο αμόρφωτος που δεν πρόσεξες ότι για το αναρχικοί όσον αφορά την ΑΝΤΑΡΣΥΑ έβαλα εισαγωγικά στο "πραγματικοί" υπονοώντας ότι οι ίδιοι κοροϊδεύουν τους νέους ταυτίζοντας τον ψευτοακτιβισμό τους με αναρχική εκτόνωση.

      5. Για μένα αναρχικοί είναι αυτοί που δημόσια παραδέχονται ότι ΄σέβονται τους θεσμούς όποτε τους γουστάρει. ΆΡα ο ΣΥΡΙΖΑ.

      Και άντε Κροποτκινίσου στην τελική. Κι αν δεν σου φθάνει να σου ρίξω κανένα Μπακούνισμα να συμμορφωθείς.

      :ρ :ρ :ρ :ρ

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος27/10/12 19:47

      καλα καλα! ο,τι πεις! ετσι ειναι!

      κι εγω απο αυριο θα αρχισω να παραδιδω μαθηματα για την κβαντομηχανικη και θα σας λεω (με το δικο σου στυλακι παντα) ο,τι κοινοτυπη παπαρια μου ΄ρχεται στο μυαλο (π.χ. ο Αινσταιν εφτιαχνε ατομικες βομβες κτλ).

      αφου εσυ ξερεις τοσο καλα τους αριστερους και τους αναρχικους, τοτε εχω ξερω το ιδιο καλα την πυρηνικη φυσικη!


      ΥΓ.1 "Υπήρχε λ-μ και συγχωνεύθηκε με το μ-λ" στον υπνο σου, μπορει! οσο για την ηλικια μου, επετρεψε μου, τουλαχιστον αυτη να τη ξερω καλυτερα απο σενα :ρ

      ΥΓ.2 συνεχισε μ' αυτα τα μυαλα... σε λιγο καιρο ετσι που το πατε, θα τα κουβεντιαζουμε παρέα στην εξωτικη Μακρονησο :ρ

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμος28/10/12 07:29

      Εσύ μπορεί να πας Μακρόνησο γιατί το τραβάει ο οργανισμός σου. Εγω είμαι ευρωπαίος πολίτης με δικαιώματα και δε μασάω. Και είμαι πραγματικός κεντροαριστερός προσγειωμένος στην πραγματικότητα. Που σέβεται τον εαυτό του και τους συμπολίτες του. Εσύ ζήσε με τις ψευδαισθήσεις σου. Κάνε την επανάστασή σου. Πούλα τις φιλοσοφίες σου για "λύσεις". Απλά μην πει κανείς ότι δεν προειδοποιήθηκες κι εσύ κι οι όμοιοί σου, της τεμπελιάς και των επιδομάτων.

      Διαγραφή
    10. Ανώνυμος28/10/12 11:10

      αυτα να τα πεις στο ναζιστη που θα ερθει αυριο μεθαυριο να σε μαχαιρωσει - σιγουρα θα τις καταλαβει τις διαφορες μας!!!

      να τον πεις "ειμαι ευρωπαιος πολιτης με δικαιωματα και δεν μασαω" να δουμε τί θα σου πει.... :ρ


      ΥΓ. δεν με ξερεις, οποτε μη μιλας για τεμπελιες και για δικαιωματα γιατι μπορει να αποδειχθει το εντελως αντιθετο στο τελος... και στην τελικη, δεν πουλησα εγω φιλοσοφιες, εσυ ηρθες να μας μαθεις το "λ-μ" κι εγω απλα σε διορθωσα :ρ

      Διαγραφή
    11. Ανώνυμος28/10/12 15:06

      Σαν πολύ της λεπτομέρειας δεν είσαι; Τόσο εντύπωση σου έκανε το ... λ-μ; Ή πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να (επι)δείξεις τον (κούφιο) αριστερισμό σου;

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.