26.10.12

Ασφαλιστικά μέτρα καταθέτουν επαγγελματίες στον Δήμο Κομοτηνής

Το τραβάει στα άκρα, μερίδα επαγγελματιών των οδών Δημοκρίτου και Ορφέως στην Κομοτηνή, καταθέτοντας στις αρχές της εβδομάδας, ασφαλιστικά μέτρα κατά του Δήμου Κομοτηνής.

Η πληροφορία μας ήρθε, από επαγγελματία της συγκεκριμένης περιοχής, που αντιδρά ενόψει της κατασκευής στα μέσα Νοέμβρη, στην κατασκευή του ποδηλατόδρομου. Αντιπροσωπεία τους, είχε συνάντηση πριν από λίγες ημέρες με το δήμαρχο Κομοτηνής Γιώργο Πετρίδη, κατά την οποία προβλήθηκαν μια σειρά ενστάσεων και αντιρρήσεων σχετικά με την υλοποίηση του έργου.
Στη συνάντηση δεν προέκυψε κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα, με τις δύο πλευρές να εμμένουν στις αρχικές τους απόψεις.
Ο Δήμαρχος επισημαίνει την αναγκαιότητα του έργου, που θα φέρει πνοή ζωής και αλλαγή νοοτροπίας στην πόλη, ενώ οι επαγγελματίες αντιτείνουν ότι οι εργασίες μπροστά από τα μαγαζιά τους, θα αποβούν ζημιογόνες και ενδεχομένως «καταστροφικές» για μερίδα επιχειρήσεων, που ήδη πλήττονται σοβαρά από την υφιστάμενη οικονομική κρίση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.