16.10.12

Κατέκτησε την πρωτιά σε τουρνουά στην Αθήνα ο ΑΟ Ορεστιάδας

Η ομάδα του ΑΟ Ορεστιάδας κατέκτησε την 1η θέση στο τουρνουά «Στέλιος Καλαϊτζής», νικώντας στον τελικό το Κολλέγιο Αθηνών με 3-2 σετ. Η νίκη είναι ακόμη πιο σημαντική, καθώς η εβρίτικη ομάδα, αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει ως πασαδόρο τον Βασίλη Νένογλου, τον οποίος ήρθε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή με το αεροπλάνο.

Να σημειωθεί ότι ο νεαρός πασαδόρος έχει δοθεί δανεικός στη Νέα Βύσσα και χρησιμοποιήθηκε, λόγω προβλήματος συμμετοχής με τους δυο βασικούς πασαδόρους της ομάδας.
  
Ο Βασίλης Νένογλου, μετά την επιτυχία του ΑΟ Ορεστιάδας, σημείωσε πως «η ομάδα έχει δέσει και προχωράμε για να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Ξεκίνησα το βόλεϊ σε ηλικία των δέκα ετών, γιατί μου άρεσε. Στόχος είναι να συνεχιστεί η παράδοση της Ορεστιάδας στο βόλεϊ. Την πρώτη νίκη της σεζόν την αφιερώνω στα άτομα που με έχουν βοηθήσει και πάνω από όλα στους συμπαίκτες μου».
Από την μεριά του ο αρχηγός Στέλιος Κεμανετζής ανέφερε πως η ομάδα βρίσκεται σε καλύτερο επίπεδο από την προηγούμενη χρονιά. «Αυτό δείχνει ότι η ομάδα έχει δέσει, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο σε μερικούς τομείς. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Βασίλη που ήρθε, για να παίξει στη θέση του πασαδόρου, γιατί είχαμε πρόβλημα», τόνισε χαρακτηριστικά.
Το 19ο τουρνουά «Στέλιος Καλαϊτζής» ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα της Ορεστιάδας, καθώς MVP της διοργάνωσης βραβεύτηκε ο Δημήτρης Βλασακίδης, ο οποίος σε δηλώσεις του εξέφρασε την επιθυμία του, ο ΑΟ Ορεστιάδας να ανέβει φέτος κατηγορία. Όπως ο ίδιος τόνισε «ξεκινήσαμε μια προσπάθεια τα παιδιά τα τελευταία τρία χρόνια. Προσπαθούμε να ανεβάσουμε και πάλι την ομάδα. Είναι δύσκολες οι συνθήκες αλλά προσπαθούμε γιατί αυτό αγαπάμε και θέλουμε να το κάνουμε όσο γίνεται καλύτερα».
Με τον ΑΟ Ορεστιάδας αγωνίστηκαν στο τουρνουά οι Νένογλου, Κεμανετζής, Κουλαξίδης, Χουσίδης, Βλασακίδης, Αρχοντίδης / Κωνσταντινίδης (λ), Προδρομίδης, Γραμματικόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.