15.10.12

Εγκαινιάστηκε το μεγαλύτερο έργο υποδομής για το νέο δίκτυο ύδρευσης της Δράμας

Εγκαινιάστηκε το πρωί της Δευτέρας 15 Οκτωβρίου, το μεγαλύτερο έργο υποδομής που έχει πραγματοποιήσει ποτέ η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Δράμας (ΔΕΥΑΔ). 

Ο Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης εγκαινίασε μαζί με τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Άρη Γιαννακίδη και τον αντιπεριφερειάρχη της ΠΕ Δράμας Γιάννη Ξανθόπουλο, τα έργα για το νέο δίκτυο ύδρευσης της πόλης.
Η Δημοτική Αρχή πιστή στις δεσμεύσεις  της απέναντι στους Δραμινούς υλοποιεί ένα έργο μαμούθ ύψους 7,5 εκατομμύριων  ευρώ. Σε περίπου δύο χρόνια από σήμερα, με το συγκεκριμένο έργο, η μισή πόλη θα έχει ένα ολοκαίνουργιο δίκτυο ύδρευσης και θα ακολουθήσει το υπόλοιπο μέρος της πόλης ώστε να υπάρξει πλήρης αντικατάσταση του πεπαλαιωμένου δικτύου με τους αμιαντοσωλήνες. 
Τα οφέλη που θα προκύψουν θα είναι κυρίως η διαφύλαξη της υγείας των συνδημοτών μας αλλά και οικονομικά από τον τερματισμό των διαρροών στο δίκτυο ύδρευσης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.