16.10.12

15 θέσεις τακτικού προσωπικού στις υπηρεσίες Ασύλου του Έβρου

Την πλήρωση 15 θέσεων τακτικού προσωπικού στις υπηρεσίες Ασύλου προκήρυξε το ΑΣΕΠ (προκήρυξη 1Σ/2012, ΦΕΚ 1 /5-10-2012, τεύχος ΑΣΕΠ) για την περιοχή του Έβρου.

Η σχετική πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος απευθύνεται σε υποψηφίους που συμμετείχαν σε παλαιότερες προκηρύξεις και εντάχθηκαν στους πίνακες διοριστέων που δημοσιεύτηκαν σε ΦΕΚ από την 1η Ιανουαρίου του 2009 έως και τις 31 Δεκεμβρίου του 2010, χωρίς ωστόσο να έχουν προσληφθεί.
Οι προκηρυσσόμενες θέσεις αφορούν τους κλάδους διοικητικού – λογιστικού ΔΕ, διοικητικού ΔΕ, διοικητικών γραμματέων ΔΕ, γραμματέων ΔΕ, οικονομικών ΔΕ, διοικητικού – οικονομικού ΔΕ.
Η κατανομή των θέσεων ανά περιφερειακό γραφείο της υπηρεσίας Ασύλου έχει ως εξής: οκτώ θέσεις στην Ορεστιάδα και επτά θέσεις στην Αλεξανδρούπολη.
Βασική προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι οι υποψήφιοι να μην έχουν διοριστεί μέχρι την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων. Οι εγγεγραμμένοι σε οριστικούς πίνακες διοριστέων που κλήθηκαν από το φορέα διορισμού για ανάληψη υπηρεσίας και δεν αποδέχτηκαν το διορισμό τους ή τον αποδέχτηκαν και στη συνέχεια παραιτήθηκαν, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη διαδικασία.
Οι υποψήφιοι που πληρούν τους όρους της πρόσκλησης κατατάσσονται σε πίνακα με βάση την παλαιότητα δημοσίευσης του πίνακα διοριστέων σε ΦΕΚ και κατά φθίνουσα σειρά της βαθμολογίας, με την οποία έχουν εγγραφεί στους πίνακες διοριστέων του αντίστοιχου κλάδου ειδικότητας.
Μεταξύ των ισοβαθμούντων σε ΦΕΚ της ίδιας ημερομηνίας έκδοσης προηγείται ο υποψήφιος που είναι μεγαλύτερος στην ηλικία με βάση την ημερομηνία γέννησής του. Στην περίπτωση που συμπίπτει και αυτή, διενεργείται δημόσια κλήρωση.
Η αίτηση υποβάλλεται στο ΑΣΕΠ μόνο ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή σε φάκελο μεγέθους Α4 ή στον ειδικό φάκελο ΑΣΕΠ POST, ο οποίος διανέμεται από τα ΕΛΤΑ, στην ακόλουθη διεύθυνση: «ΑΣΕΠ, αίτηση για την πρόσκληση 1Σ/2012, ΤΘ 14308, Αθήνα, ΤΚ 11510».
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέξουν στο σχετικό ΦΕΚ το οποίο μπορούν να αναζητήσουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.et.gr. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 9 Νοεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.