8.6.12

Εγκαίνια Παιδικού Σταθμού Τραϊανούπολης


Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 8 Ιουνίου στα Λουτρά, τα εγκαίνια του Παιδικού Σταθμού Τραϊανούπολης του Δήμου Αλεξανδρούπολης, παρουσία εκπροσώπων του Δήμου, εργαζομένων του σταθμού, γονέων και μικρών παιδιών.

Ο παιδικός σταθμός θα δεχτεί φέτος 27 παιδιά ηλικίας 2,5 έως 4 ετών, με δυνατότητα φιλοξενίας ακόμη περισσότερων στο μέλλον. Το κτίριο που στεγάζει τον παιδικό σταθμό αναμορφώθηκε και διαμορφώθηκε, ώστε να καλύπτει λειτουργικά, ποιοτικά και αισθητικά τις ανάγκες των παιδιών της Τραϊανούπολης και της ευρύτερης περιοχής.
Στο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος του Πολυκοινωνικού αναγιώτης Ζητάκης, ευχαρίστησε θερμά όλους όσους συνεργάστηκαν για την υλοποίηση του έργου, τονίζοντας ότι ο παιδικός σταθμός Τραϊανούπολης ανταποκρίνεται στα σύγχρονα κτιριακά και παιδαγωγικά δεδομένα, αποτελώντας, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «κόσμημα» για την περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.