2.6.12

Ψωμιάδης ο αδέκαστος … το παιδί του λαού! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι απαντάει ο έκπτωτος Περιφερειάρχης και επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας της ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα, για την επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κόμματος Ντόρα Μπακογιάννη και την σχέση της με την Siemens, καθώς και τα δικά του κατορθώματα με τους εκβιαστές, τα έργα «μαϊμού» και τις σχέσεις του με τον υπόκοσμο. Απολύτως τίποτα! Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε.

17 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/6/12 21:02

    ποιος κανει την ερωτηση ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/6/12 21:04

    ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ PIAZZA AYΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ? ΜΠΡΑΒΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΙΠΕ ΩΡΑΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο δημοσιογράφος που κάνεις τις ερωτήσεις στον Πανίκα είναι ο Γιάννης Πρετεντέρης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος2/6/12 21:58

    Αυτος με το μουστακι ποιος ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/6/12 03:40

      Aυτός που έριξε το ελικόπτερο και αποστρατεύτηκε ο γκαντέμης

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/6/12 22:34

      γκαντέμης?λίγα λες...

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος2/6/12 22:17

    Η ΝΔ έστειλε Πανίκα τον έκπτωτο και το ΠΑΣΟΚ Μπόλαρη τον αποτυχώντα περιφερειάρχη. Μεγαλεία για την Θράκη.Για σκουπιδοτενεκέ μας έχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος3/6/12 03:50

    Στις 18 Ιουνίου δεν θα υπάρχει σίγουρα Βενιζέλος, Σαμαράς παίζεται.Τι το κουράζετε λοιπόν και στέλνετε και απεσταλμένους? Ο χοντρός θα πάρει 8ο/ο και ακόμη θα νομίζει ότι εί ναι βασιλιάς κι ο άλλος αν έλθει δεύτερο κόμμα , μαύρο φίδι που τον έφαγε. Τα γκρουπούσκουλα του ΣΥΡΙΖΑ τα μόνα ωφελημένα έστω και προσωρινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος3/6/12 08:39

    22:17 ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ
    ΤΑ 2 ΠΡΩΗΝ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος3/6/12 10:01

    Ο κόσμος καίγεται και ο Ψωμιάδης με τον πατριδοκάπηλο λόγο του, προσπαθεί να κερδίσει ψηφοφόρους. Επί παντός επιστητού ομιλεί ο Ψωμιάδης περιφέροντας το Εθνικό Σύμβολο στα σοκάκια των πόλεων και των χωριών. Αν νομίζει ότι αυτός είναι πατριωτισμός είναι γελασμένος, αν οι ομοϊδεάτες του κεφαλαιούχοι σεβόταν την πατρίδα δεν θα κλέβανε τους φόρους, οδηγώντας την πατρίδα στο χείλος του γκρεμού.
    Για να κρύψει την πατριωτική γύμνια των ομοϊδεατών του ο Ψωμιάδης βάλει κατά των αριστερών κομμάτων, προσπαθεί με τον ξύλινο λαϊκίστικο λόγου να αποδείξει ότι οι αριστεροί ξεπουλάνε την πατρίδα.
    Δήλωσε στην Αλεξανδρούπολη:
    «Δεν έχουν μόνο οι λαθρομετανάστες ανθρώπινα δικαιώματα, έχουν και οι Έλληνες. Δεν άκουσα ποτέ τους ινστρούχτορες του ΣΥΡΙΖΑ να μιλάνε για τους Έλληνες της Β. Ηπείρου, τους Έλληνες της Κωνσταντινούπολης, τους Έλληνες της Ίμβρου και της Τενέδου. Το μόνο τους ντέρτι είναι να υπερασπίζονται τους Σκοπιανούς και να μιλούν για τουρκική μειονότητα», δήλωσε ο κ. Ψωμιάδης χαρακτηριστικά στην Αλεξανδρούπολη».
    Αν νομίζει ο Ψωμιάδης της ΝΔ ότι με τέτοια επιχειρήματα αντιμετωπίζεται η κρίη είναι βαθιά νυχτωμένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτή η βραχνάδα στη φωνή του δημοσιογράφου κάτι μου θυμίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος3/6/12 11:34

    Καλύτερα να χαράξουμε το μέλλον μας με την ΚΥΒΕΡΝΩΣΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ με ευτυχισμένη πείνα, και ελεύθερη σκέψη.
    Παρά με την ΔΕΞΙΑ, και πολύ ξύλο, προμηνύεται πολύ ξύλο, και τους πολιτοφύλακες του Δεκέμβρη του 2008 έξω από την πόρτα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος3/6/12 12:16

    Τον κ. Ναλμπάντη μπορεί να τον χαρακτηρίζεις γκαντέμι αλλά δεν ξέρεις ότι είναι απαραίτητος στη ΝΔ, γιατί ίσως ο Σαμαράς επισκεφθεί την Οργάνη στο άψε σβήσε με ελικόπτερο. Ο κ. Ναλμπάντης είναι ο ποιο κατάλληλος για να χειρισθεί το γαλάζιο ελικόπτερο.
    Και στις εκλογές το 1990 ο κ. Μητσοτάκης και η Μπακογιάνη πέταξαν με ελικόπτερο στην Οργάνη, προσγειώθηκε το ελικόπτερο στο πρόχειρο ελικοδρόμιο που κατασκευάσθηκε για να καλύψει τις ανάγκες. Ναι όμως υποσχέθηκαν ότι το ελικοδρόμιο θα γίνει σε μόνιμη βάση, ακόμη το ελπίζουν οι κάτοικοι της Οργάνης.
    Με τη διαφορά ότι το ταξίδι έγινε δια αέρος αναγκαστικά γιατί οι άσχημες καιρικές συνθήκες της ημέρας επίσκεψης, καταστράφηκε ο δρόμος τη νύχτα σε ενα δυο σημεία, νεροφαγιές χαράδρα έπεσαν δένδρα. Αυτός ήταν ο λόγος, ενώ τώρα
    «λεφτά υπάρχουν».
    Ε, γκαντεμιά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος3/6/12 19:50

    Ναλμπαντης,ο πιο πετυχημενος προεδρος της Νομαρχιακης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος5/6/12 08:17

    Ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ
    είναι απλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.