3.6.12

Το παράλληλο σύμπαν των Αθηναίων δημοσιογράφων και οι μουσουλμάνοι υποψήφιοι της Ροδόπης


Πολύ καλός φίλος του blog, αγόρασε σήμερα την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» και μας έστειλε την εν λόγω σελίδα σε φωτογραφία. Τίτλος του ρεπορτάζ «οι τρεις μουσουλμάνοι και ο Στυλιανίδης υποψήφιοι στη Ροδόπη». Παρατηρείται κάτι το περίεργο;

Οι φωτογραφίες τόσο του Αχμέτ Χατζηοσμάν, όσο και του Αϊχάν Καραγιουσούφ δεν είναι οι κανονικές!!! Απεικονίζουν άλλα πρόσωπα. Αυτή είναι λοιπόν η «πραγματικότητα» που έχουν όλοι όσοι δεν ζούνε στη Θράκη, για την συμβίωση χριστιανών και μουσουλμάνων! Μια εικονική … σε ένα παράλληλο σύμπαν.

17 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/6/12 11:21

    ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ Ο «ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ» ΨΩΜΙΑΔΗΣ
    Κυριακή, 3 Ιουνίου 2012 Δες: http://gatzoli.blogspot.gr/2012/06/blog-post_03.html
    ( Να αφήσουν τα μπόσκα, άλλα λένε έξω άλλα κάνουν μέσα, για να αλιεύσουν ψήφους της πλειονότητας οι μπαγλαμάδες. Αϊ σιχτίρ. Ελεύθερες Εκλογές είναι αυτές στη Θράκη. Αποπροανατολισμός για να μη ασχολούνται οι Θρακιώτες με τα καυτά θέματα που τους απασχολούν και με τις ψεύτικες εξαγγελές του Σαμαρά και του Στυλιανίδη. Δημοκράτες προσοχή, όσο πλησιάζουν οι εκλογές το προεκλογικό παιχνίδι θα πάρει χειρότερες διαστάσεις, ίσως να είναι και ανεξέλεκτες, ξέρουν να το παίζουν άριστα αυτό το παιχίδι οι δεξιά)

    ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ Ο «ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ» ΨΩΜΙΑΔΗΣ
    Κυριακή, 3 Ιουνίου 2012 Δες: http://gatzoli.blogspot.gr/2012/06/blog-post_03.html
    Το Τούρκικο Προξενείο στην Κομοτηνή, έχει πολλούς εγκάθετους και πολλούς πράκτορες. Τόσα χρόνια πολλοί από αυτούς συνεργάζονται με διάφορα πολιτικά κόμματα. Στις εκλογές της 6ης Μαϊου, ο υποψήφιος .... της ΝΔ Ερχάν Ιμάμογλου έβαλε μάλιστα στο φυλλάδιο του σε περίοπτη θέση και την τουρκική σημαία, ενώ εξυμνούσε μέσα σ’ αυτό πράκτορες της Τουρκίας που δρούσαν στην Θράκη!!!!!!!
    Αντί ο «πατριώτης» Σαμαράς και οι Νεοδημοκράτες της Κομοτηνής να διορθώσουν το λάθος του, τον τοποθετούν ξανά στην λίστα των υποψήφιων. Τον επιβραβεύει μάλιστα και ο πρώην Περιφερειάρχης και υπεύθυνος της προεκλογικής εκστρατείας της ΝΔ στη Βόρεια Ελλάδα Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος φωτογραφίζεται μαζί του και χαμογελά!!!!!!!!
    Ως πότε θα γίνονται όλα για την ψήφο; Τι λέει γι’ αυτό ο Αντώνης Σαμαράς, ο Φαήλος Κρανιδιώτης, ο Βελόπουλος, ο Βορίδης, ο Άδωνις, ο Πλεύρης και τ’ άλλα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/6/12 20:52

    Εγώ δεν κατάλαβα την ερώτησή σου, μπλόγκερ, και με τη σειρά μου θέλω να σε ρωτήσω:
    α. Γιατί δεν γράφεις ότι οι πομάκοι θα ρίξουν Χρυσή Αυγή;
    β. Γιατί οι υπόλοιποι μουσουλμάνοι πρέπει ντε και καλά να ψηφίζουν μουσουλμάνο και δεν γίνεται να ψηφίζουν κανέναν άθεο, δωδεκαθεϊστή κλπ; Υπάρχει κανένας λόγος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/6/12 13:05

      Του Δημήτρη Τσετινέ τον γρίφο τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ μπορούν να δώσουν τη λύση:
      Γιατί στις δύσκολες επαναληπτικές εκλογές του 1989 έλαβε 700 ψηφοδέλτια μειονοτικών ψηφοφόρων τον Ιούνιο και 900 ψηφοδέλτια μειονοτικών ψηφοφόρων στις εκλογές του Νοεμβρίου;
      Ποιο ήταν το μυστικό του; Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να μην γκρινιάζουν.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/6/12 15:51

      Ποιο ηταν, ποιο ηταν?

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος6/6/12 17:04

      Διευκρίνιση, ο Δημήτρης Τσετινές αυτές τις ψήφους έλαβε στα εκλογικά κέντρα της Κοινότητας Οργάνης.
      Εφορευτική επιτροπή ήμουν.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος3/6/12 21:36

    Το ιδεολογικό υπόβαθρο των αχρείων είναι το κατάπτυστο σλόγκαν και όχι μόνο:
    «Αν ψηφίσεις ΠΑΣΟΚ το ΠΑΣΟΚ κινδυνεύει να χαρακτηριστεί τουρκόφιλο και μαζί
    προφανώς κι όσοι το στήριξαν».
    το οποίο κυκλοφορεί στην αγορά της ψηφοθηρίας μετά την 6η Μαϊου 2012 στη Ροδόπη.

    Αν το ενστερνίζεσαι εσύ και οι ομοϊδεάτες σου με γεια σας και χαρά σας. Ευρωπαίοι πολίτες που αναπολείτε την επιστροφή του πολιτικού Μεσαίωνα εν έτει 2012 μΧ.
    Η θεωρία της στυγνής παραπληροφόρησης σας είναι ο μηχανισμός επιλογής των λαϊκίστικων στις πολιτικές αντιπαραθέσεις.
    Αντί να συζητάτε την ουσία αμφισβητείτε τις ίδιες τις προθέσεις σας. Έτσι κι’ αλλιώς η τελική κρίση ανήκει στην λαϊκή ετυμηγορία που θα εκφραστεί στις προσεχείς εκλογές.
    Όμως χωρίς πολλές πολιτικές αναλύσεις κοινή διαπίστωση είναι ότι, στελέχη της ΝΔ με IQ κάτω από το μέσο όρο μόσχου σιτευτού με την ανάρμοστη προκλητική πολιτική συμπεριφορά τους, θα έχουν όλη την ευθύνη για την απώλεια της βουλευτικής έδρας στη Ροδόπη της ΝΔ.
    Ο κ. Στυλιανίδης σχεδόν κράτησε ουδέτερη στάση σε θέματα «κρύο-ζεστό», η συμπεριφορά ορισμένων καθ’ όλα άμυαλων και απροσάρμοστων κοινωνικά οδήγησαν τις πολιτικές εξελίξεις στο σημείο….που θέλει ένα απλό τρικ του διακόπτη για να μην εκλεγεί βουλευτής ο κ. Στυλιανίδης. Μην ζητούν μετά τα ρέστα και επιρρίπτουν ευθύνες…….και όποιον πιάσει η λάσπη.
    Μιλήστε για θέματα ουσίας. Όπως πχ, οι ασθενείς χρόνιων παθήσεων αύριο το πρωί κιόλας θα προμηθευτούν τα φάρμακά τους, οι 137000 επιστήμονες μετανάστες (το αριθμό δήλωσε ο κ. Στυλιανίδης σε συνέντευξή του) αποκτήσουν την εμπιστοσύνη του πολιτικού συστήματος και επιστρέψουν στη πατρίδα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και πολλά ακόμη.
    Το να παριστάνεις τον Ελληναρά είναι η εύκολη βουκολική λύση, το να είσαι δημοκράτης πατριώτης είναι το δύσκολο. Άντε γεια σας και καλή αντάμωση στα τάρταρα αν συνεχίσετε με αυτή την συμπεριφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/6/12 12:39

      «Κι ο Κύριος στο τέλος το θάνατο ανασταίνει... Του Αγίου Πνεύματος σήμερα...»
      Χρόνια Πολλά και με το βλέμμα στραμμένο στη Πατρίδα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/6/12 22:07

      Αμην ούτε ο σιδεράς να ήσουν Ανεξάρτητε ΄Ελληνα

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος4/6/12 13:29

    ΣΥΝΤΟΠΗΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΟΛΟΙ ΠΑΣΟΚ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΨΗΦΟ ΣΤΟΝ "ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑ"ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ.ΕΙΧΕ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ!!ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟ ΣΕ ΤΟΥΡΚΟ...ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ...ΣΑΝ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ..ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ-ΜΟΝΟ ΔΟΛΟΠΛΟΚΙΕΣ Κ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ.ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΜΗ ΤΡΩΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ- ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/6/12 21:51

      Αν εσύ είσαι μουσουλμάνος εγώ θα κάνω σουνέτ.Οι μουσουλμάνοι δεν θα πάνε όλοι στο ΠΑΣΟΚ γιατί θα μοιραστούνε ακριβοδίκαια για να βγούνε τρείς .Τώρα οι χριστιανοί, όπου κατεβάσει η κούτρα μας. Πάντως λόγος να ψηφίσουμε ΠΑΣΟΚ στην Κομοτηνή, δεν υπάρχει ούτε ένας λόγος.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος4/6/12 21:27

    Δε γαμ...στε αλητες... "ορθοδοξε χριστιανε"θα το πληρωσεις αυτο.Και η εκκλησια στο κολπο...Μπραβο ομορφαντρα να ετοιμαζεις τις δηλωσεις σου για την εξοδο σου απ το ΠΑΣΟΚ.Λιγοι και καλοι...ουστ..................... Κοπριτες αθηναιοι και Ελληναραδες κομοτηναιοι.."ξεκολοι πατριωτες"....ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ Η ΛΕΥΚΟ Ε???Κ πολλοι συνεργατες πρωην ....να τους χαιρεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/6/12 21:44

      καλα εσυ κομπλεξικε υπαλληλε αλλα διαβαζεις αλλα καταλαβαινεις. το πασοκ το χρησιμοποιεις μονο για την δουλεια σου που μπηκες και εξελισσεσαι "αξιοκρατικα" απο θεσουλα σε θεσαρα. τετοια παρταλια βλεπει ο κοσμος και φευγει τρεχοντας απο το πασοκ. αν σε παιρνανε στον συριζα θα ετρεχες φυσικα.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/6/12 23:46

      21:27 εσύ είσαι ρε το ΠΑΣΟΚ???? Δεν κατάλαβα. Τι είμαστε ρε πρόβατα???? Αν εσύ είσαι πρόβατο και homus pasokus οι υπόλοιποι έχουμε και μία λογική και ένα μία σκέψη. Και ότι μας δίνουν αμάσητο δεν το τρώμε. Και συ και ο παχύσαρκος (σοσιαλιστής κατά τ' άλλα) Πρόεδρός σου θα εξαφανιστείτε από προσώπου γης. Εμείς θα μείνουμε αλλά όχι στο ΠΑΣΟΚ που στο βωμό μερικών ψήφων βάζει μπροστά τον πράκτορα. Αυτό το ΠΑΣΟΚ έχει τελειώσει και μαζί του και όλοι όσοι το στηρίζετε.

      Υ.Γ. Δεν πίνουμε καλύτερα κανένα ουισκάκι? Ε...? Να έχουμε και τα κινητά μας δήθεν να μιλάμε συνεχώς...εεε???

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος4/6/12 21:56

    Τα 108 ψηφοδέλτια στο ένα εκλογικό κέντρο και τα 108 ψηφοδέλτια στο έτερο εκλογικό κέντρο στον ίδιο οικισμό οι λιγοστοί ένθεν και ένθεν αχρειολόγοι της φαυλότητας είναι εύκολο να τα κατανέμουν σε 72 σε 72 σε 72 μερτικά όσο συνεχίζεται η αχρειολογία. Και τότε…..απομονώστε τους να τους κοπεί ο βήχας, θα τους κάνει καλό.
    Για να επιστρέψουν οι νεοδημοκράτες στο μαντρί, οι οποίοι αυτομόλησαν σε άλλους πολιτικούς σχεδιασμούς υπό την καθοδήγηση των λιγοστών αχρειολόγων της φαυλότητας, Ενημέρωση και διάλογο αντρίκιο με την κοινωνία της μειονότητας και της πλειονότητας για την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας θα δώσει την δίκαια δημοκρατική λύση στη κατανομή των εδρών.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ αν δεν εκλέξει βουλευτή στη Ροδόπη δεν εν έχασε η Βενετιά βελόνι και η πατρίδα βουλευτή αφού δεν πρόκειται να προσφέρει στην κοινωνία το κόμμα της πλατείας και της άρνησης σε όλα.

    Τον κόσμο αυτό αν θες να φτιάξεις/πρέπει ν΄αλλάξεις τη δομή,/πρωτού λόγω της απραξίας μας/μας αφανίσει η παρακμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος5/6/12 04:50

    21.27 σάλεψες τελείως; Εντάξει όλοι έχουν προβλήματα και υγείας και χρημάτων αλλά εσύ ξέφυγες ρε φίλε . Κοντεύεις και τα 50 και είναι επικίνδυνη ηλικία φιλαράκι πνευμονολογικά καρδιολογικά, αλλά τώρα βλέπω και ψυχιατρικά . Άντε να πιούμε κανένα ουισκακι κι ασε τα πολιτικάντικα για όσους τα αντέχουν . Για το καλό σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος5/6/12 10:23

    Στην Καβάλα σήμερα ο Καμμένος .
    (Δεν πιστεύω να κάνει περαντζάδα στη Κομοτηνή να το παίξει κωλοτούμπας πατριώτης. Μας φθάνουν τα δικά μας, να μας αφήσουν στην ησυχία μας μόνοι μας μπορούμε να πορευθούμε. Μόνοι μας θα τα βρούμε όχι άλλο λάδι στη φωτιά).

    Ο Πρόεδρος του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Πάνος Καμμένος, θα περιοδεύσει σήμερα Τρίτη 5 Ιουνίου 2012 στη Καβάλα.

    09.00 Επίσκεψη στα γραφεία του Κινήματος και επίσκεψη στην αγορά.

    Στη συνέχεια επίσκεψη
    στα Πετρέλαια και συνάντηση με εργαζομένους.

    11.00 επίσκεψη στο Εμπορικό Επιμελητήριο και συνάντηση με Πρόεδρο Επιμελητηρίου, τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου και τους,Προέδρους ομοσπονδιών και συλλόγων Εργαζομένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος7/6/12 10:37

    Για τα φαρμακα,και τα φαρμακεια θα γραψεις κατι Piazza.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.