13.6.12

Συνάντηση Δημάρχου Καβάλας με τον Δικηγορικό Σύλλογο


Συνάντηση εργασίας είχε ο δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής με αντιπροσωπεία του Δικηγορικού Συλλόγου που τον επισκέφθηκε στο γραφείο του με επικεφαλής τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Αθανασίου.

Στη διάρκεια της συνάντησης έγινε επανεκτίμηση της κατάστασης όσον αφορά την επιβολή του τέλους ακίνητης περιουσίας, που πληρώνεται μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, μετά τις πρόσφατες δικαστικές και νομικές εξελίξεις. Εκείνο που τονίστηκε είναι ότι μέχρι σήμερα κανένας πολίτης δεν διαμαρτυρήθηκε στο Δήμο Καβάλας για διακοπή ηλεκτροδότησης λόγω μη καταβολής του τέλους ακίνητης περιουσίας.
Ωστόσο, υπογραμμίστηκε πως σε κάθε περίπτωση τόσο η νομική υπηρεσία του Δήμου Καβάλας όσο και ο Δικηγορικός Σύλλογος είναι έτοιμοι να συνδράμουν εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.