22.6.12

Σύλληψη υπαξιωματικού στην Κομοτηνή με υλικό παιδικής πορνογραφίας


Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2012, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, στο σπίτι του ΕΜΘ Αρχιλοχία (ΤΘ) Δ.Ν. της δυνάμεως της ΧΧΙ Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας στην Κομοτηνή, βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας. Ο Υπαξιωματικός παραπέμφθηκε στον Εισαγγελέα Στρατοδικείου Ξάνθης.

Η σύλληψή του 42χρονου υπαξιωματικού έγινε στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικής ψηφιακής έρευνας στελεχών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για τον εντοπισμό χρηστών του διαδικτύου που «κατεβάζουν» και διακινούν αρχεία με υλικό παιδικής πορνογραφίας, πραγματοποιήθηκε στοχευμένη διαδικτυακή σάρωση, από την οποία εντοπίσθηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του 42χρονου.
Από την ψηφιακή ανάλυση των ηλεκτρονικών ιχνών διαπιστώθηκε ότι ο 42χρονος είχε «κατεβάσει» μέσω του διαδικτύου, μεγάλο αριθμό ηλεκτρονικών αρχείων (εικόνες) με υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, σε περιοχή της Ροδόπης, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής και δύο σκληροί δίσκοι Η/Υ, με εκατοντάδες ηλεκτρονικά αρχεία (βίντεο και φωτογραφίες) υλικού πορνογραφίας ανηλίκων.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια Στρατιωτική Δικαστική Αρχή.

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/6/12 18:31

    Ρεεεε.. κυνοκομείο είναι η ΠΕ Ροδόπης; Η κατάντια μας, δεν έχουν ιερό και όσιο οι υπάλληλοι της ΠΕ Ροδόπης. Απολαύστε & θαυμάστε!!
    ***********
    Σε δικτυακό τόπο που ανήκει στην Κοινωνία της Πληροφορίας ιστοσελίδα για κυνομαχίες με σκυλιά που διψούν για αίμα

    Αν είναι δυνατόν το είδαμε και αυτό. Σε server που ανήκει στην "Κοινωνία της Πληροφορίας" (ΔΕΚΟ εποπτευόμενη από το Υπουργείο Εσωτερικών) εμφανίζονται sites για κυνομαχίες με σκυλιά που διψούν για αίμα, καθώς και site για πιστοποιητικά σκυλιών.
    Οι συγκεκριμένες ιστοσελίδες είναι οι εξής:
    http://www.MfSpitbull.net , http://apbtcertificate.com , http://apbtpedigrees.com

    Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ιδιοκτήτης των ιστοσελίδων είναι προϊστάμενος τμήματος της... Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, η ενημέρωση αυτών γίνεται από το κτίριο της Π.Ε. Ροδόπης (πρώην Νομαρχία) και όπως καλά καταλάβετε ο συγκεκριμένος διαδικτυακός τόπος της "Κοινωνίας της Πληροφορίας" ανήκει στην πρώην Νομαρχία Ροδόπης.

    Αρκετοί υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης γνωρίζουν το θέμα αλλά κανείς δεν μιλάει. Και γιατί δεν μιλάνε; Γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε, μέσω του συγκεκριμένου server της Περιφέρειας ΑΜ-Θ μοιράζουν δορυφορικό πειρατικό σήμα της NOVA στα σπίτια υπάλληλων, καθώς επίσης όσοι είναι στο "κύκλωμα" έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τηλεφωνικές κλήσεις από τα σπίτια τους χρεώνοντας, μέσω του δικτύου, τηλεφωνικούς αριθμούς της Π.Ε. Ροδόπης.

    Και μετά λέμε πως καταστράφηκε το δημόσιο. Προϊστάμενοι υπηρεσιών, ασχολούνται με κυνομαχίες και ενημερώνουν ιστοσελίδες από την δουλειά τους, στοιχηματίζουν στα σκυλιά, κι όλα αυτά με την ανοχή των αιρετών.

    Δεν ξέρουμε σε ποιο οριακό σημείο πρέπει να φτάσει η δημόσια διοίκηση ώστε να μην είναι ξέφραγο αμπέλι το δημόσιο και μαγαζάκι του καθενός. Σήμερα που αλλάζει κυβέρνηση κάποιοι προσπαθούν να μεταφέρουν αυτά τα site εκτός χώρας, αλλά ευτυχώς υπάρχουν τα εργαλεία για να διαπιστωθούν οι παραβιάσεις αυτές. Οι dns server έχουν όλο το ιστορικό για τις mx εγγραφές.
    Λεπτομέρειες: http://alexpolisonline.blogspot.com/2012/06/blogpost_5541.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/6/12 23:13

    Ο νέο-εστεμμένος υπουργός Εσωτερικών του οποίου είναι αρμοδιότητα θα εξετάσει ενδελεχώς την pitbull λαμογιά, ή θα καλυφθεί για να μην προσβληθεί το Έθνος και ο πατριωτισμός. Μιας και στις τελευταίε εκλογές διακήρυξε «Ότι είναι εντεταλμένος του Έθνους να κερδίσει τις εκλογές στη Ροδόπη για να μην εκλεγούν 3 μωαμεθανοί βουλευτές».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/6/12 10:59

    Επαναλειτούργησαν τα σκυλάδικα; Σ’ ένα 48ωρο πολύ χρήμα φαίνεται έπεσε στην αγορά. Με τη διαφορά είναι ηλεκτρονικό σκυλάδικο, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/6/12 11:55

    «Υπουργείο κλειδί, στον Ευρ. Στυλιανίδη» ο πρωτοσέλιδος τίτλος της εφημερίδας ΧΡΟΝΟΣ.
    Το κλειδί του «Δικτυακού τόπου που ανήκει στην Κοινωνία της Πληροφορίας» της Περιφέρειας Αν. Μακ. & Θράκης, πως και από ποιους «έσπασε ή αφαιρέθηκε» και «φόρτωσαν» ιστοσελίδα για κυνομαχίες με σκυλιά που διψούν για αίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος24/6/12 20:16

    Piazza,κανεις καλα την δουλεια σου.Καθημερινα καταλαβαινω οτι εισαι μονιμος κατοικος της Διοικησης.Θερμα συγχαρητηρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.