25.6.12

20 ορειβατικοί σύλλογοι στην 29η Βορειοελλαδική Συνάντηση στην Ροδόπη


Πάνω από 20 ορειβατικούς συλλόγους φιλοξένησε ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Ροδόπης, στο πλαίσιο της 29ης Βορειοελλαδικής Συνάντησης των Ορειβατικών Συλλόγων της Βόρειας Ελλάδας. Παράλληλα ο ΕΟΣ Ροδόπης, τίμησε τα τριάντα χρόνια λειτουργίας του.

Εκτός από τις δύο αναβάσεις που πραγματοποίησαν οι ορειβάτες, μία προς το Παπίκιο όρος και μία προς τα Ελληνοβουλγαρικά σύνορα, τους απασχόλησαν και θέματα όπως αυτό της ασφάλειας των ορειβατών, την οικονομική τους ενίσχυση με την ενεργοποίηση των τοπικών χορηγιών.
Αποφασίστηκε δε ότι η επόμενη Βορειοελλαδική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην Κατερίνη, από τον ομώνυμο σύλλογο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ορειβάτες από τις περιοχές της Βόρειας Ελλάδας, βρήκαν το καταφύγιο και τις ορεινές διαδρομές της περιοχής εξαιρετικές. Εξέφρασαν παράπονο για την βατότητα του δρόμου, αλλά και για την απουσία των γνωστών τοπικών προϊόντων της Ροδόπης και των χορηγιών από την συνάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.