8.5.12

Η δημοσιογραφική βραδιά της Κυριακής

Στις επάλξεις οι δημοσιογράφοι της Ροδόπης το βράδυ της Κυριακής στο κτίριο της ΠΕ Ροδόπης. Αν και οι τεχνικές δυσκολίες ήταν πολλές, λόγω του ότι «έπεσε» το σύστημα της ροής των εκλογικών αποτελεσμάτων, οι δημοσιογράφοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και μετέφεραν τον παλμό της βραδιάς μέσω διαδικτύου, ραδιοφώνου και τηλεόρασης.

Το ραδιόφωνο Δίαυλος για μια ακόμη φορά είχε στήσει το δικό του «στούντιο», το ίδιο έκανε και η ΕΡΑ Κομοτηνής, το inpost.gr μετέδιδε μέσω SKYPE τα αποτελέσματα και συνδεόταν με το ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ, ενώ το R Channel είχε την δικιά του γωνιά! Παράλληλα και η ΔΕΛΤΑ Τηλεόραση είχε το δικό της γραφείο, όπου η Γεωργία Πεάδου, μετέδιδε αποτελέσματα και σχολιάζει τις εξελίξεις! Οι φωτογραφίες είναι χαρακτηριστικές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.