8.5.12

Ο Κυριάκος Γεροντόπουλος στην συνάντηση Σαμαρά – Τσίπρα


Είναι από τους βασικούς συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά από την δεκαετία του ’80 και απολαμβάνει την εμπιστοσύνη του. Στις πιο δύσκολες στιγμές και στις πιο κρίσιμες συναντήσεις της ΝΔ ο πρόεδρος τον έχει μαζί του. Ο λόγος για τον Κυριάκο Γεροντόπουλο.

Στο ραντεβού που είχε στο γραφείο του στην βουλή ο Αντώνης Σαμαράς με τον Αλέξη Τσίπρα, αμέσως μετά την διερευνητική εντολή που πήρε ο πρόεδρος της ΝΔ από τον Κάρολο Παπούλια, είχε μαζί του τον βουλευτή Έβρου, πλέον, Κυριάκο Γεροντόπουλο.
Μάρτυρας η φωτογραφία (κάνε κλικ)…

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/5/12 11:34

    Οι εκλογές έγιναν , ο ελληνικός λαός έκανε τις επιλογές του, άλλους επιβράβευσε και άλλους καταδίκασε. Ωστόσο, ο συσχετισμός των δυνάμεων δεν δίδει εύκολα κυβέρνηση. Η συγκρότησή της θα απαιτήσει συνδυασμούς παράτολμούς και κόμματα αρκούντως ευέλικτα, τα οποία για την ώρα μάλλον άκαμπτα εμφανίζονται παρά οτιδήποτε άλλο. Όμως είναι αδήριτη ανάγκη να κυβερνηθεί ο τόπος. Είναι το βάρος των προβλημάτων μεγάλο και πολλοί οι κίνδυνο.
    Η Αριστερά ανέτοιμη να κυβερνήσει δεν ανταποκρίνεται στο κάλεσμα του Λαού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/5/12 11:41

    Αρκετοί ήθελαν η τελευταία εκλογική αναμέτρηση να λειτουργήσει λυτρωτικά. Η έκφραση των λαϊκών προτιμήσεων να κατασιγάσει τα κοινωνικά πάθη και να αποτελέσει αφετηρία για μια νέα αρχή. Γιατί όλο αυτό το τελευταίο διάστημα το καταρρέον «σύστημα» ζει υπό τον αστερισμό των συλλογικών παθών, του θυμού, του φόβου, της απελπισίας, της μνησικακίας.
    Η Αριστερά δεν αναλαμβάνει την ευθύνη λύτρωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/5/12 19:30

    To ευκολότερο είναι να αντιπολιτεύεσαι και να ζητάς περισσότερα. Πιο πολλούς διορισμούς, μεγαλύτερους μισθούς, συντάξεις, λιγότερη εργασία. Μετά από 40 χρόνια κρυφτούλι η αριστερά έχει την ευκαιρία να βγει στο φως του ήλιου και να δούμε το πρόσωπο της, χωρίς μάσκες. Θα το τολμήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.