8.5.12

Επίσχεση εργασίας στο Νοσοκομείο Καβάλας


Από την Δευτέρα 7 Μαΐου ένα μεγάλο μέρος των γιατρών του Νοσοκομείου της Καβάλας, 61 ειδικοί και 70 ειδικευόμενοι ιατροί, ξεκίνησαν επίσχεση εργασίας με αφορμή την μείωση του κονδυλίου των εφημεριών των νοσοκομείων στον προϋπολογισμό του 2012 και στη τον εφαρμοστικό νόμο που προκαλεί προβλήματα στην εφημέρευση του Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ Καβάλας, η επαναφορά της διαδικασίας πληρωμής των εφημεριών μετά από έγκριση των επιτρόπων, επιφέρει καθυστερήσεις μηνών, ενώ το Νοσοκομείο τους οφείλει τις εφημερίες από τον μήνα Ιανουάριο του 2012.
Οι Νοσοκομειακοί γιατροί ζητούν την κατανόηση και συμπαράσταση των πολιτών ενώ κατά την διάρκεια της επίσχεσης εργασίας τα έκτακτα και επείγοντα περιστατικά θα αντιμετωπίζονται κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.