7.5.12

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα για το ΠΑΣΟΚ


Μετά το εκλογικό αποτέλεσμα που καθήλωσε το ΠΑΣΟΚ σε τρίτο κόμμα, ο πρόεδρος του κινήματος Ευάγγελος Βενιζέλος βλέπει πως η «κατεδάφιση» ή «ανακαίνιση εκ βάθρων» είναι η μόνη λύση που φέρεται να προκύπτει ως αδήριτη ανάγκη, προκειμένου να αντιστοιχηθεί το ΠΑΣΟΚ με τις σημερινές κοινωνικές ανάγκες.

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος έδωσε ήδη στίγμα των προθέσεών του να προχωρήσει σε ριζικές αλλαγές δηλώνοντας ότι «είμαστε υποχρεωμένοι να ξαναγεννήσουμε κατά κυριολεξία και να προσδιορίσουμε εξαρχής, με ριζοσπαστική διάθεση, την ιδεολογική, ηθική, κοινωνική, οργανωτική και πολιτική της φυσιογνωμία».
Στην πραγματικότητα ο κόσμος του, του έστειλε ένα μεγάλο μήνυμα! Το κατάλαβε ο πρόεδρος και τα «μεγαλο»στελέχη του; Ή και πάλι θα πάει σε συνεργασία με τον Σαμαρά, θα υποστηρίξει νέους φόρους και θα υπογράψει νέα μνημόνια; Αν ναι, τότε πάμε σε δημιουργία νέου πολιτικού σχηματισμού και στην διάλυση του ΠΑΣΟΚ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.