7.5.12

2 νεκροί σε τροχαίο στην Ξάνθη


Το απόγευμα της Κυριακής 6 Μαΐου, στο 1º χλμ της παλαιάς Εθνικής Οδού Ξάνθης – Ιάσμου, αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 22χρονος νεαρός, στο οποίο επέβαινε και μια 17χρονη,  συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ.Φ. που οδηγούσε ένας 49χρονος. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστούν θανάσιμα ο 22χρονος και η 17χρονη και ελαφρά ο 49χρονος.  

Οι θανόντες και ο ελαφρά τραυματίας μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/5/12 11:44

    Να απαγορευθούν δια ροπάλου τα φορτηγά άνω του 1,5 τόνυ στον επαρχιακό δρόμο και στην Εθνική οδό. Να πάνει όλοι από Εγνατία.

    Αυτό βέβαια δεν μπορεί να γίνει αν κάποιος πηγαίνει σε χωριό. Να εξακριβώνεται ο προορισμός κατά περίπτωση.

    Γιατί, μερικά φορτηγά και νταλίκες, αποφεύγουν τα διόδια από τους πάνω και κάτω δρόμους με αποτέλεσμα να διαλύουν το οδόστρωμα. Και είναι κι επικύνδυνοι, αφού κανείς τους δεν κινείται κάτω από 80 χλμ. την ώρα.

    Uli Chris

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/5/12 03:40

    Το δεύτερο αυτοκίνητο ήταν δεν ήταν αγροτικό φορτηγάκι και η φωτογραφία είναι εντελώς άσχετη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.