7.3.12

Ο @Sferikos πρώτος στην ενημέρωση…


Ο Sferikos 99,3 FM κυριολεκτικά έκλεψε την παράσταση στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των Χρυσωρυχείων και κέρδισε στην ενημέρωση, καθώς ο Σάκης Σταυρίδης και ο Παναγιώτης Τσοχλιάς, έβγαλαν ζωντανή εκπομπή από το χώρο του συλλαλητηρίου!

Μία ώρα πριν το ξεκίνημα των χαιρετισμών, οι δύο δημοσιογράφοι σχολίασαν την απόφαση της διυπουργικής επιτροπής για την επιτάχυνση της επένδυσης των Χρυσωρυχείων μέσω του Fast Track, μίλησαν με τον κόσμο, έπιασαν το παλμό της συγκέντρωσης.
Μίλησαν μάλιστα και με ορισμένους από τους «πρωταγωνιστές» του συλλαλητηρίου, όπως τον Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Άρη Γιαννακίδη, τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλη Λαμπάκη και με τον Δήμαρχο Κομοτηνής Γιώργο Πετρίδη.
Μπράβο στα παιδιά…

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος8/3/12 02:37

    Ο Τσοχλιάς ο δημοσιογράφος της περιφέρειας επί Νδ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/3/12 07:38

    Ενώ επί Κόκλα και τώρα επί Γιαννακίδη γέμισε η Περιφέρεια ΠΑΣΟΚους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παναγιώτης Τσοχλιάς! Ο εγγυητής της ενότητας ανάμεσα στο Παπανδρεϊκό, το εκσυγχρονιστικό και το βαθύ ΠΑΣΟΚ! Τον ευχαριστούμε και τον στηρίζουμε όσο δεν πάει!

    ΥΓ: Παναγιώτη "καθάρισε" τον Σταυρίδη από τον Sferikos ... γιατί φαίνεται κοντύτερος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.