9.3.12

Διαγράφηκαν από τη ΝΔ οι Μανώλης, Αναγνωστάκος και Τζώρτζης! Προσχωρούν στον Καμμένο;


Η Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ, αποφάσισε τη διαγραφή από τους καταλόγους και τα μητρώα του κόμματος των μελών της Πολιτικής Επιτροπής Γιάννη Μανώλη, Γιώργου Αναγνωστάκου και Πέτρου Τζώρτζη. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι, «με τις πράξεις, την αντιδεοντολογική και αντικομματική συμπεριφορά τους, έθεσαν εαυτόν εκτός κόμματος».

Ως γνωστόν τα πρώην κομματικά στελέχη της ΝΔ, είχαν εκφράσει έντονα την αντίθεση τους για την στάση του προέδρου Αντώνη Σαμαρά, να συμμετάσχει στην μεταβατική κυβέρνηση Παπαδήμου με το ΠΑΣΟΚ και το ΛΑΟΣ, καθώς και την αλλαγή πολιτικής του έναντι του μνημονίου.
Ταυτόχρονα και με κάθε ευκαιρία, ειδικά ο Γιάννης Μανώλης, υποστήριζε σθεναρά την αντιμνημονιακή του στάση σε όλα τα ΜΜΕ, σε αντίθεση με την κομματική γραμμή της ΝΔ.
Αξιόπιστες πηγές αναφέρουν μάλιστα, ότι ο Γιάννης Μανώλης προσχωρεί στο νέο κόμμα του Πάνου Καμμένου, Ανεξάρτητοι Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.