9.3.12

Τελείως γραφική! Η Φανή Μπαχαρίδου θέλει να είναι υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στον Έβρο


Την επιθυμία της να είναι υποψήφια βουλευτής Έβρου εξέφρασε η Φανή Μπαχαρίδου σε ραδιοφωνική της συνέντευξη. Ξεκινάει μάλιστα κύκλο επαφών με φορείς για να καταγράψει τα προβλήματα του Έβρου!!! Γιατί που ζούσε τόσα χρόνια η Φανή; Στην Καλαμάτα;

Ίσως όμως να ζει στην Καλαμάτα, γιατί ακόμα δεν κατάλαβε το φτύσιμο που έχει φάει από τον κόσμο και νομίζει … πως βρέχει!
Γνωστή για τις πολιτικές κωλοτούμπες στην αυτοδιοίκηση, με τις ερμαφρόδιτες συνεργασίες με το ΠΑΣΟΚ, με τις συναλλαγές για την τοποθέτηση της στην προεδρία της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης Βύσσας, με την υπόθεση της Αναπτυξιακής Εταιρίας για τις εκδηλώσεις του Άρδα, την κατραπακιά στις βουλευτικές εκλογές του 2007 είναι κάποια στοιχεία στο πολιτικό βιογραφικό της!!!
Κι όμως θέλει να είναι υποψήφια! Μερικοί ακόμα δεν καταλάβανε ότι η κοινωνία άρχισε ν’ αλλάζει…

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος9/3/12 18:08

    Α ρε κακόμοιρε Έβρο που τους βρίσκεις όλους αυτούς τους υποψηφίους; Τι συμφερτός άχρηστων και ιδιοτελών κομματανθρώπων συνωστίζεται για να σε εκπροσωπήσει; Χάθηκαν σοβαροί άνθρωποι, άφθαρτοι, άξιοι και ανιδιοτελείς που να αγαπούν τον τόπο περισσότερο από τον παρηκμασμένο εαυτό τους; Σε ένα τέτοιο πλαίσιο η όποια Μπαχαρίδου δεν είναι απλώς μια γραφική περίπτωση, είναι ακόμα μια γραφική και τριτοκοσμική περίπτωση που συμπληρώνει επάξια τον εξευτελιστικό ξεπεσμό του τόπου, τουλάχιστον σε επίπεδο ανθρώπινων ποιοτήτων.

    ΥΓ. Το παζλ της απόλυτης παρακμής θα ολοκληρωθεί με την επιστροφή του δωσίλογου Δερμεντζόπουλου, του συνωνύμου πια της πολιτικής ευτέλειας και αναξιοπρέπειας, στη ΝΔ και την ύπαρξη του ονόματός του στις εκλογικές λίστες. Έτσι τουλάχιστον διατείνεται, με μπόλικη υστερία είναι η αλήθεια, ο ίδιος. Κατάντια...

    Δ. Φλιντ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/3/12 19:53

    ejigise mas giati einai grafikh ki an exeis kalyteri protasi anonyma ftynoume oloi mas toylaxiston prepi na ti na dikeosoumegia toys agones tis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/3/12 21:33

    Μια χαρα για την ΝΔ αμα βαλει τετοια νουμερα στο ψηφοδελτιο θα τριβουν τα χεερια τους οι πασοκοι...εδω που τ λεμε δεν εχουμε και αλλη επιλογη απο το πασοκ γιατι μετα την επιτυχια του Βαγγελα θα ορθοποδησει και πραγματικα θα παει μπροστα την χωρα..οσο παραδοξο και αν ακουγεται φυσικα στιε μερες μας αλλα ο τζεφρυ τον εχωσε γερα και αυτος πολεμησε με ολο το πολιτικο κοστος ...εγω αυτο αναγνωριζω και θα παω μαζι του και φυσικα για να μην εχω και μπαχαριδου στην βουλη και βγαλω σπυρια!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.