8.3.12

Παιχνίδι και Μαθηματικά στην Κομοτηνή


Σύμφωνα με την Αρ.Πρωτ.Φ.14/25/8025/Γ1/25-01-2012/ΥΠΔΒΜΘ απόφαση η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία, στο πλαίσιο του περιοδικού «Ο Μικρός Ευκλείδης» που εκδίδει, διοργανώνει τον 6ο Μαθητικό Διαγωνισμό στα Μαθηματικά, «Παιχνίδι και Μαθηματικά» για μαθητές Δημοτικού.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας στις 30 Μαρτίου 2012, ημέρα Παρασκευή, για τους μαθητές των Ε’ και ΣΤ’ τάξεων, κατά τις ώρες 08:15 έως 10:15, με σχετική τροποποίηση του ωρολογίου προγράμματος.
Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι προαιρετική και μπορούν να λάβουν μέρος μαθητές από όλα τα Δημοτικά Σχολεία της χώρας.
Το Παράρτημα Ροδόπης της  Ελληνικής  Μαθηματικής Εταιρείας, συμμετέχει και πάλι ενεργά στην Μαθηματική Παιδεία του Νομού μας  συμβάλλοντας στην καλύτερη προετοιμασία των μαθητών των δημοτικών του Νομού μας για τον παραπάνω διαγωνισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.