8.3.12

Το κίνημα της πατάτας επεκτείνεται


Νέα πρωτοβουλία διάθεσης φθηνής πατάτας Κάτω Νευροκοπίου λαμβάνει ο Σύλλογος Ανέργων και Επισφαλώς Εργαζομένων της Καβάλας. Η διάθεση θα γίνει το Σάββατο, από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι, στο χώρο του απεντομωτηρίου πίσω από το Τελωνείο της Καβάλας.

Παράλληλα, καλεί τους πολίτες που θέλουν εθελοντικά να συμμετάσχουν σε αντίστοιχες δράσεις να προσέλθουν στις συνελεύσεις του Συλλόγου κάθε Τετάρτη 18:00 – 20:00 στον πολυχώρο ΣΗΜΑΤΑ ΚΑΠΝΟΥ.
Τέλος, απευθύνει κάλεσμα στους παραγωγούς που μπορούν να διαθέσουν βασικά είδη διατροφής και πρώτης ανάγκης, να έρθουν σε επαφή με το Σύλλογο προκειμένου να οργανωθεί η διάθεση των προϊόντων τους.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος9/3/12 03:49

    Παιδιά , αυτές είναι τίγκα στη ραδιενέργεια. Το ξέρουμε χρόνια τώρα . Να μας δείξουν πιστοποίηση απο τον Δημόκριτο. Αλλοιώς θα είναι εγκληματικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.