27.2.12

Δυσαρέσκεια για τον Γιώργο Ντόλιο από στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Ορεστιάδα


Δυσαρεστημένα και χολωμένα είναι με τον βουλευτή Έβρου Γιώργο Ντόλιο, στελέχη του κόμματος από την Ορεστιάδα. Ο λόγος είναι μία επίσκεψη του πρώην υπουργού την περασμένη Κυριακή στους πλημμυροπαθείς του Ορμενίου, όπου επέλεξε, όπως οι ίδιοι τονίζουν, να συνοδεύεται από τον αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Ούστογλου και τον Δήμαρχο Ορεστιάδας Δημήτρη Μουζά!!!

Ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ στον βόρειο Έβρο, χρεώνει στον βουλευτή, πως έκανε «αβάντα» τον δεξιό δήμαρχο της Ορεστιάδας, την ώρα που δεν κάλεσε κανέναν εκπρόσωπο της δημοτικής ομάδας που στηρίχθηκε από το ΠΑΣΟΚ, καθώς και τους εκλεγμένους Περιφερειακούς Συμβούλους της περιοχής, που τους αγνόησε επιδεκτικά.
Μάλιστα μεγαλοστέλεχος του ΠΑΣΟΚ στον βόρειο Έβρο, το οποίο στις τελευταίες εκλογές στήριξε την υποψηφιότητα του Γιώργου Ντόλιου, μας τόνισε πως «σ’ αυτές τις εκλογές, ας πάει να πάρει ψήφους από τον Μουζά!».
Δύσκολα τα πράγματα εκεί στα βόρεια…

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/2/12 22:47

    Ποιο ειναι το μεγαλοστελεχος ρε συ για πεστε μας να ξερουμε να πεφτει και εκει μαγκουρα...ακου μεγαλοστελεχος..απιστευτο!! τι ειναι το πασοκ; ανωνυμη εταιρεια; ευτυχως ΔΕΝ προκειται να βγει βουλευτης στον Εβρο οποτε θα απαλλαγει ο τοπος και απο αυτους αλλα και απο τα δηθεν λαμογια που το παιζουν στελεχη και αμα εχουν τα μεγαλοστελεχη α@@@@ια ας βγουν εξω να τοποθετηθουν και οχι σε σας κρυφα και στο μουλοχτο στα καφενεια....εχουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/2/12 11:30

    Aγωνία Χατζηοσμάν για την επιστροφή της ιθαγένειας σε μέλη της μειονότητας


    Ερώτηση στον Υπουργό Εσωτερικών, κατέθεσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Αχμέτ Χατζηοσμάν, σχετική με την επιστροφή της ελληνικής ιθαγένειας σε μέλη της μειονότητας της Θράκης, από τους οποίους είχε αφαιρεθεί ύστερα από απόφαση του Συμβουλίου Ιθαγενείας.

    «Σε ερώτηση που κατέθεσα παλαιότερα σχετικά με το Συμβούλιο Ιθαγενείας και την εξέταση των αιτήσεων ανάκλησης της απόφασης αφαίρεσης ιθαγένειας των ανιθαγενών μελών της μειονότητας της Θράκης, έλαβα την υπ’ αρ. Φ.78400/1208/2011 απάντηση της αρμόδιας Υφυπουργού, κυρίας Τζάκρη, με την οποία με ενημέρωνε ότι πρόσφατα συγκροτήθηκε το Συμβούλιο Ιθαγενείας υπό νέα σύνθεση και η σχετική πράξη οδεύει προς την Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

    Επειδή έκτοτε έχει παρέλθει χρονικό διάστημα τριών (3) μηνών, και μαζί με τις αιτήσεις που εκκρεμούν προς εξέταση εκκρεμεί και η αγωνία των ανιθαγενών που αναμένουν την εξέταση των υποθέσεών τους, ερωτάται ο υπουργός :

    Ολοκληρώθηκε η διαδικασία συγκρότησης του Συμβουλίου Ιθαγενείας υπό τη νέα του σύνθεση;

    Έχει συνεδριάσει μέχρι σήμερα το νέο Συμβούλιο Ιθαγενείας; Αν ναι, εξέτασε αιτήσεις ανάκλησης απόφασης αφαίρεσης ιθαγένειας μελών της μειονότητας της Θράκης και πόσες; Αν όχι, πότε αναμένεται η πρώτη συνεδρίαση του Συμβουλίου;».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.