26.1.12

Επιστολή Επιμελητηρίου Δράμας για μείωση της τιμής πετρελαίου

Αίτημα προς το Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών για μείωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης σε επιχειρήσεις και νοικοκυριά της περιοχής, απέστειλε το Επιμελητήριο της Δράμας.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρός του, Στέφανος Γεωργιάδης «η αύξηση στον φόρο του πετρελαίου θέρμανσης έχει δημιουργήσει τριτοκοσμικά κοινωνικά φαινόμενα με μεγάλο αριθμό πολιτών, ιδιαίτερα ηλικιωμένων, να συνωστίζονται σε θερμαινόμενους χώρους λόγω αδυναμίας να πληρώσουν πετρέλαιο στις κατοικίες τους και σχολεία να θερμαίνονται ελάχιστες ώρες εξαιτίας οικονομικών προβλημάτων.
«Τα έσοδα του κράτους έχουν μειωθεί αντί να αυξηθούν λόγω της μη κατανάλωσης» συμπλήρωσε ο κ. Γεωργιάδης καταλήγοντας πως «έστω την ύστατη αυτή ώρα, για όσο ακόμα έχουμε χειμώνα θα πρέπει, τουλάχιστον στην Βόρεια Ελλάδα, να κατεβεί η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης μειώνοντας τους φόρους στα επίπεδα 0,60-0,65 λεπτά ανά λίτρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.