8.1.12

Σβήνουν και γράφουν για τις λίστες της ΝΔ Λυκουρέντζος και Σταμάτης

Στην τελική ευθεία μπαίνει η κατάρτιση των «γαλάζιων» ψηφοδελτίων και δύο είναι οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν αναλάβει την συγκεκριμένη δουλειά … με αποτέλεσμα να δέχονται πιέσεις από παντού για να δεχθούν (τώρα στα εύκολα για τη ΝΔ) νέες υποψηφιότητες, αλλά και συνάμα να δούνε και με καλό μάτι τις παλιές!
Ο Ανδρέας Λυκουρέντζος και ο Δημήτρης Σταμάτης. Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ βρίσκεται συνεχώς με μια βαλίτσα στο χέρι και περιοδεύει ανά την Ελλάδα, κάνοντας συνεχείς συναντήσεις με τους ενδιαφερόμενους να μπουν στα ψηφοδέλτια του κόμματος.
Ο Δημήτρης Σταμάτης, που είναι σύμβουλος στρατηγικής του Αντώνη Σαμαρά, έχει επίσης βαρύνοντα λόγο στις επιλογές τόσο της Θεσσαλονίκης, περιοχή που τη γνωρίζει πολύ καλά, όσο και της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όπου επί διακυβέρνησης Κώστα Καραμανλή ήταν περιφερειάρχης.

3 σχόλια:

  1. Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΑ ΚΑΡΑΒΑΝΑ .ΞΕΡΕΙ ΚΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/1/12 22:21

    Ν.Εβρου.Δερμετζοπουλος-Κουματζιδου η Πετροβιτς,Γεροντοπουλος,Κακαλη και μια εκπληξη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/3/14 08:08

    Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.