14.10.11

Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί διακινητές παράνομων μεταναστών στον Έβρο


Συνελήφθησαν πρωινές ώρες της Πέμπτης, σε παρέβρια περιοχή του Σουφλίου, από αστυνομικούς, δύο αλλοδαποί διακινητές, υπήκοοι Λιβάνου, ηλικίας 34 και 18 ετών, οι οποίοι προωθούσαν εννέα μη νόμιμους μετανάστες. Τέσσερις από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Σομαλίας, τρεις υπήκοοι Γουινέα και δύο υπήκοοι Γκάνας.

Συγκεκριμένα, οι παραπάνω αστυνομικοί σε συνεργασία με φιλοξενούμενους αξιωματούχους του FRONTEX, μετά από συντονισμένη επιχείρηση,  εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο διακινητές, διότι μετέφεραν παράνομα, με πλαστική βάρκα, από την Τουρκία στη χώρα μας, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο, εννέα μη νόμιμους μετανάστες.
Κατασχέθηκε μια πλαστική βάρκα (φωτογραφία). Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.