14.10.11

Τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 στην Δράμα


Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ο Δήμος Δράμας, ο ΚΑΟΔ και οι Τιτάνες Δράμας συνδιοργανώνουν τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011 στο πάρκινγκ του Διοικητηρίου Δράμας, για γεννηθέντες (αγόρια και κορίτσια) από το έτος 2001 έως το έτος 1993.

Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να δημιουργήσουν ομάδες 3 ατόμων και να προσέλθουν στο πάρκινγκ του Διοικητηρίου το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011 και ώρα 08:45. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και ανέξοδη, δηλαδή οι διαγωνιζόμενες ομάδες δεν θα καταβάλλουν τίμημα για τη συμμετοχή τους.
Οι διοργανωτές καλούν όλους τους νέους ηλικίας 10-18 ετών να συστήσουν ομάδες και να συμμετέχουν στο τουρνουά. Στόχος του τουρνουά είναι να μυήσει στα μυστικά του μπάσκετ τους μικρούς αθλητές, να τους φέρει κοντά στο μπάσκετ και να τους καλλιεργήσει την ομαδικότητα και τη συνεργασία.
Οι ομάδες ΚΑΟΔ και ΤΙΤΑΝΕΣ ευχαριστούν το ΔΗΜΟ ΔΡΑΜΑΣ για την συμμετοχή του και την πολύτιμη προσφορά του  για την άρτια διοργάνωση του τουρνουά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.