14.10.11

Εκτός ΔΕΛΤΑ Τηλεόρασης ο Νίκος Πετρίδης;


Ανεπιβεβαίωτες έως τώρα πληροφορίες μας, λένε ότι ο δημοσιογράφος και Διευθυντής Ειδήσεων της ΔΕΛΤΑ Τηλεόρασης Νίκος Πετρίδης αποτελεί παρελθόν από τον σταθμό.

Η επιστροφή του Σταύρου Παπαδόπουλου και η δραστηριοποίηση του στο κανάλι, καθώς και οι τελευταίες περικοπές προσωπικού, οδηγούν προς την αυτή την κατεύθυνση;
Ελπίζουμε πως όχι! Πάντως ο Νίκος Πετρίδης, έχει μία εβδομάδα να παρουσιάσει δελτίο ειδήσεων…

13 σχόλια:

  1. Ανώνυμος14/10/11 13:23

    Θα πάρουν Αποστολίδη και Τσοχλιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/10/11 14:09

    Νίκο μη το δημοσιεύσεις. "Παραιτήθηκε" Δευτέρα πρωί.
    Συνεχίζει πάντως να είναι σύμβουλος του δημάρχου Ορεστιάδας
    Γράφω από πάνω. . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/10/11 14:27

    Εμείς πάντως ελπίζουμε ναι!! Αυτό που κάνει ο Πετρίδης δεν είναι δημοσιογραφία, είναι αισχρή άσκηση νομιζόμενης εξουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/10/11 18:14

    Η πραγματική είδηση είναι: Εκτός Νίκου Πετρίδη η Δέλτα Τηλεόραση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος14/10/11 19:33

    Έλα να φεύγουν οι πρωινοί..να ξεβρομίζει ο τόπος..!!!Ήταν τώρα ο Πετρίδης δημοσιογράφος;;
    Όσο για τον Δήμαρχο Ορεστιάδας αν έχει τέτοιους συμβούλους να τους χαίρεται..!!Με τέτοιους κι άλλους παρόμοιους δίπλα του σίγουρα θα τα βάλει όλα εν τάξη!!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος14/10/11 19:45

    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΩΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ Ο ΚΟΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΦΑΚΟ....ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ....ΚΕ ΠΕΤΡΙΔΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΜΑΣ ΔΩΣΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΨΗΛΟΤΕΡΑ....ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΙΚΡΟΧΟΛΟΥΣ ΟΚ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΝΗΘΙΣΑΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ...ΕΔΩ ΑΝΩΝΥΜΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΞΥΝΕΙ ΤΗΝ ΨΩΡΑ ΤΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος14/10/11 22:20

    Όπως κι αν έχει το πράγμα, όποιον κι αν συμβούλευε ή συμβουλεύει ο κος Πετρίδης,ή αν ήταν καλός δημοσιογράφος, ή όχι, κανένας δεν θα έπρεπε να απαξιώνεται και να χάνει τη δουλειά του στις μέρες που ζούμε..
    Είναι πολύ δύσκολο να μην εκτιμάται καθόλου η προσφορά σου,όποια κι αν ήταν αυτή, και ξαφνικά να μένεις στον άσο και να είσαι αναγκασμένος να ξεκινάς και πάλι από το μηδέν..
    και όλοι μας θεωρώ πως θα πρέπει να πάψουμε να χαιρόμαστε με την στενοχώρια του άλλου..αυτό νομίζω πως ονομάζεται κακία..
    Ευχαριστώ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος15/10/11 00:09

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΦΥΓΕ!!!!! Ο ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ!!!! ΜΕΡΟΛΗΠΤΟΥΣΕ ΠΑΝΤΑ.... ΤΥΧΑΙΑ ΒΓΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΧΑΜΑΛΙΔΗΣ....;;;; 5 ΧΡΟΝΙΑ ΦΙΜΩΜΕΝΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ!!!!! ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι τυχερός που έφυγε. Γιατί αν ερχόταν εδώ χρυσωρυχεία, θα τον φυτεύαμε πρώτο και καλύτερο μες στα χρυσάφια, μπας και ξυπνήσει κανείς άλλος πριν χορταριάσει κι αυτός.

    Πρόλαβε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος15/10/11 09:18

    Ο Πετρίδης έφυγε, τα χρυσωρυχεία τα μαζεύουν και θα μείνετε εσείς εδώ να απολαμβάνετε ανεμπόδιστα στην ΔΕΛΤΑ ημίωρες διαλέξεις του Λαμπάκη και του Χαμαλίδη. Από το ταμείο πέρασαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος15/10/11 18:38

    Αφήστε βρε τον άνθρωπο στην ησυχία του. Εγώ απ' ότι έμαθα, πήρε μια απόφαση και έφυγε. Και τελικά, τώρα που το ξανασκέφτομαι, νομίζω πως σε όλο αυτό το κύκλωμα που λέγεται ΜΜΕ, είχε τη δική του προσωπική πορεία. Για δείτε κάτι άλλα "νούμερα" που αλλάζουν αφεντικά και απόψεις σαν τα πουκάμισα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος15/10/11 19:48

    ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΣΑΛΗΣ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος27/10/11 11:12

    Καλός δημοσιογράφος ο Πετρίδης? δυστυχώς μεροληπτούσε συνεχώς. Όπως για παράδειγμα για τα χιλιάδες στραβά και τις απάτες του δημάρχου Ορεστιάδας Μουζά, του οποίου είναι ειδικός σύμβουλος εδώ και 5 χρόνια και πληρώνεται ένα 2χίλιαρο παρακαλώ το μήνα από τα δικά μας λεφτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.