14.10.11

Το Κέντρο Πρόληψης κατά των ναρκωτικών της Αλεξανδρούπολης ένα από τα καλύτερα πανελλαδικά


«Το Κέντρο Πρόληψης κατά των ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης είναι ένα από τα καλύτερα Κέντρα πανελλαδικά,  από τα 71 που λειτουργούν συνολικά, καθώς, τόσο ο επιστημονικά υπεύθυνος, όσο και τα στελέχη γνωρίζουν πολύ καλά την αποτελεσματικότητα των δράσεων», ανέφερε σε δηλώσεις της από την Αλεξανδρούπολη, η πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ, Μένη Μαλλιώρη.

Αναφερόμενη στην στελέχωση της νέας μονάδας χορήγησης υποκατάστατων του ΟΚΑΝΑ που θα λειτουργήσει στο ΓΠΝΑ, η κ. Μαλλιώρη παραδέχθηκε ότι υπάρχουν προβλήματα όσον αφορά την στελέχωση, ωστόσο ζήτησε την βοήθεια της Διοίκησης του νοσοκομείου προκειμένου να χρησιμοποιηθεί το υπάρχον προσωπικό.
«Είναι το πρόβλημα που θα έχουμε σε όλες τις δομές που θέλουμε να δημιουργήσουμε στα επαρχιακά νοσοκομεία, γιατί θέλουμε μια μονάδα σε κάθε νοσοκομείο του κάθε νομού», σημείωσε η πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ.
Δημιουργική και ουσιαστική, χαρακτήρισε σε δηλώσεις του τη συνάντησή του με την πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, Βαγγέλης Λαμπάκης, τονίζοντας πως το θέμα των ναρκωτικών αποτελεί «βόμβα στα θεμέλια της κοινωνίας».
Στο πλαίσιο των επαφών που είχε η κ. Μαλιώρη κατά την επίσκεψή της στον Έβρο, συναντήθηκε και με την Αντιπεριφερειάρχη Έβρου, Γεωργία Νικολάου, με την οποία συζήτησε, μεταξύ άλλων, τη δυνατότητα εξεύρεσης κτιρίου για μόνιμη στέγαση του Κέντρου Πρόληψης στην Αλεξανδρούπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.