28.10.11

Συνελήφθη Τούρκος διακινητής παράνομων μεταναστών στον Έβρο


Ένας Τούρκος διακινητής και επτά παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Τρίτης στην περιοχή των Λαβάρων Έβρου. Όπως έγινε γνωστό, αστυνομικοί που εκτελούσαν περιπολία στην περιοχή εντόπισαν τον 37χρονο διακινητή, ο οποίος λίγη ώρα νωρίτερα είχε περάσει στο ελληνικό έδαφος με βάρκα, μέσω του ποταμού Έβρου, μία ομάδα επτά μεταναστών.

Μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε από τις αρχές, στην τουρκική όχθη περίμενε άλλη μία ομάδα είκοσι παράνομων μεταναστών, οι οποίοι επρόκειτο και αυτοί να περάσουν στην Ελλάδα, ωστόσο η παράνομη είσοδός τους τελικά απετράπη.
Στην κατοχή του 37χρονου διακινητή, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αρχές για παρόμοια υπόθεση, εντοπίστηκε και η πλαστική βάρκα με την οποία πέρασαν τον ποταμό Έβρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.