16.10.11

Διαδικτυακή στήριξη του πρωθυπουργού από Λοβέρδο, Διαμαντοπούλου και Ραγκούση! Κυρίες και κύριοι οι 3 υποψήφιοι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ…


Με μια κοινή ανακοίνωσή τους την οποία ανάρτησαν, ταυτόχρονα, σήμερα, στις ιστοσελίδες τους, οι υπουργοί Ανδρέας Λοβέρδος, Άννα Διαμαντοπούλου και Γιάννης Ραγκούσης, δηλώνουν τη στήριξή τους στο πρωθυπουργό και ζητούν την ενότητα στο κόμμα τους και τη συναίνεση της κοινωνίας.

Οι τρεις υπουργοί διατείνονται ότι για την οικονομική και κοινωνική κρίση «φταίνε όλοι», κυρίως όμως όσοι διεκδικούν τα δικαιώματά τους, η αντιπολίτευση συνολικά, τα ΜΜΕ και οι πολίτες που ενώ συμφωνούν, δεν στηρίζουν τις μνημονιακές επιλογές της κυβέρνησης.
Στο μακροσκελές κείμενό τους οι τρεις πρωθυπουργικοί «σωματοφύλακες» επιτίθενται στα «συντεχνιακά», όπως τα ονομάζουν, συμφέροντα και τις δυνάμεις του «κορπορατισμού» επιρρίπτοντας τις ευθύνες για την κατάσταση της χώρας σε όλο το φάσμα του πολιτικού σκηνικού, στα ΜΜΕ και στην ίδια την κοινωνία.
Καμιά αναφορά δεν υπάρχει στο κείμενο για τα σκάνδαλα των προηγούμενων δεκαετιών και τις ευθύνες για αυτά.
Κυρίες και κύριοι … οι 3 υποψήφιοι πρόεδροι του ΠΑΣΟΚ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.