14.6.10

Δημοσκόπηση πραγματοποιεί στο Δήμο Κομοτηνής ο κολλητός του Λάσκαρη. Με ποιανού τα λεφτά θα πληρωθεί;;;

Γκάλοπ άρχισε να διενεργείται από την Παρασκευή στην Κομοτηνή και η εταιρία που το πραγματοποιεί είναι η Stratego των Άκη Γεωργακέλο και Ευτύχη Βαρδουλάκη. Η συγκεκριμένη δημοσκοπική εταιρία συνεργάζεται από την ημέρα ίδρυσης της με τη ΝΔ, ενώ έχει επαγγελματικές συνεργασίες και με στελέχη της. Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο Κωστής Χατζηδάκης είναι μερικά από αυτά!

Ο Ευτύχης (όπως έχει μείνει γνωστός στον χώρο της γαλάζιας Νεολαίας, ακόμη και ως… σύνθημα) ήταν τη δεκαετία του ’90 γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ και σήμερα είναι σύμβουλος επικοινωνίας. Διατηρεί την εταιρεία πολιτικής (κυρίως) επικοινωνίας Stratego, μαζί με το έτερο παλαιό στέλεχος της ΟΝΝΕΔ Άκη Γεωργακέλλο. Ο Ευτύχης Βαρδουλάκης είναι ακραίος φιλελεύθερος (αυτοχαρακτηρίζεται ελευθεριακός) και, λόγω αυτού, τον κατατάσσουν στην επιρροή της Ντόρας Μπακογιάννη. Ο Άκης Γεωργακέλλος, από την άλλη, είναι στενός συνεργάτης της ομάδας Σουφλιά. Η Stratego έχει ξεκινήσει πριν από την εκλογική νίκη της ΝΔ, αλλά μεγάλωσε πολύ μετά από αυτήν. Στην εταιρεία εργάζονται νυν στελέχη της ΟΝΝΕΔ, ακόμη και μέλη του ΕΓ.
Η δημοσκόπηση στην Κομοτηνή
Με την εταιρία Stratego συνεργάζεται ο επικοινωνιολόγος του δημάρχου Κομοτηνής, Άγγελος Λάσκαρης, του οποίου ιδέα ήταν να έρθει η εταιρία εδώ και να κάνει δημοσκόπηση για τον Δήμο.
Η δημοσκόπηση είναι τηλεφωνική και αρχικά γίνεται η ερώτηση … «ποιόν συνδυασμό ψηφίσατε στις προηγούμενες εκλογές», ενώ ακολουθεί συρφετός ερωτήσεων για τον Δημήτρη Κοτσάκη! «Πως τον κρίνετε ως δήμαρχο», «θεωρείτε ότι έκανε έργο στη θητεία του», «σε ποια θέματα ήταν ανεπαρκής» (οικονομική διαχείριση, κυκλοφοριακό, θέσεις πάρκινγκ, κοινωνική πολιτική, πολιτισμός, περιβάλλον, δημοτική συγκοινωνία κτλ). Από τα προαναφερθέντα ο ερωτηθείς επιλέγει τρία.
Στη συνέχεια υπάρχει η ερώτηση για το πώς αξιολογείτε τον Τάσο Βαβατσικλή, τον Γιώργο Πετρίδη, τον Σταμάτη Μαρούδα. Ακολουθεί η πρόθεση ψήφου και η πρόθεση ψήφου για τον δεύτερο γύρο. «Κοτσάκης – Βαβατσικλής», «Κοτσάκης –Πετρίδης», «Κοτσάκης – Μαρουδας».
Ένα από τα αξιοσημείωτα της δημοσκόπησης εστιάζεται στο ότι στην ερώτηση «ποιον θα ψηφίζατε για δήμαρχο Κομοτηνής την επόμενη Κυριακή», λείπει το όνομα του Άρη Γιαννακίδη, ενισχύοντας μ’ αυτόν τον τις φήμες που θέλουν το Νομάρχη Ροδόπης, υποψήφιο Περιφερειάρχη.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος14/6/10 11:13

    Κάποιος(ή κάποια)είναι τα "βαθυ λαρύγγι" μέσα στον Δήμο και δίνονται τέτοιες πληροφορίες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.