25.2.10

Ευριπίδης Στυλιανίδης: «τα παιδάκια των Stage»

Έχει τα μούτρα και μιλάει ακόμα! Έχει την τσίπα να μιλήσει για τα «παιδάκια» των stage που είχαν ανάγκη τα 600 (από πότε;) ευρώ! Αν και είμαστε κάθετα αντίθετοι με την λογική των stage, ξέρουμε ότι στα συγκεκριμένα προγράμματα δουλεύανε μεσήλικες, άνθρωποι που προσπαθούσαν να ξεκινήσουν την ζωή τους, παντρεμένα ζευγάρια … αλλά και μερικά «παιδάκια», όπως λέει και ο Ευριπίδης Στυλιανίδης.

Ξεχάσαν άραγε οι πολιτικάντηδες της ΝΔ τον «στρατό των stage» και την πολιτική τους ομηρία! Μάλιστα εδώ στην Ροδόπη τους ανάγκαζαν να παρευρίσκονται στις πολιτικές προεκλογικές εκδηλώσεις της ΝΔ, αλλά και να μπουν εκλογικοί αντιπρόσωποι.
Η νοοτροπία όμως απ’ ότι φαίνεται αλλάζει στη νέα κυβέρνηση. «Αν θεωρείται ότι το κράτος λειτουργεί σαν μια χοάνη που βάζει συνεχώς του εκάστοτε εκλεκτούς των πολιτικών και να πληρώνει ο ελληνικός λαός, αυτό δεν είναι λύση», είπε στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης … και ο Ευριπίδης απαντούσε για τα «παιδάκια»!

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/2/10 19:51

    Να καθαριστούν τα ποτάμια

    Σε επικίνδυνο σημείο έφτασε την προηγούμενη βδομάδα η στάθμη των χειμάρρων που διασχίζουν την πόλη των Σαπών.

    Ύστερα από τις παρατεταμένες και έντονες βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν στην περιοχή μας τα νερά των χειμάρρων ορμητικά και πρωτοφανή σε όγκο έφτασαν σχεδόν μέχρι τα χείλη της κοίτης.

    Εάν κρατούσε λίγο περισσότερο η βροχή πιθανόν να είχαμε πλημμύρες και να δημιουργούνταν προβλήματα σε σπίτια, δρόμους, καταστήματα, πλατείες κλπ.

    Ύστερα και από αυτή την προειδοποίηση της φύσης επιβάλλεται οι αρμόδιοι να προβούν σε άμεση παρέμβαση, να καθαρίσουν τις κοίτες των χειμάρρων, να τις διαπλατύνουν και να προβούν σε κάθε είδους διαμορφώσεις.

    Η ασφάλεια των πολιτών και των περιουσιών τους είναι βασική υποχρέωση όλων των αρχών, όπως βασική υποχρέωση είναι και η λήψη προληπτικών μέτρων για την προστασία των ιδίων και των περιουσιών τους.
    «Σαπαίος Τοξότης», για την αντιγραφή.

    Από την «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟΨΗ» των Σαπών-Πέμπτη 18-2-2010, προς ενημέρωση των «αντιπλημμυρικών εγκεφάλων» της Νομαρχίας Ροδόπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/2/10 21:58

    Τα παιδια ξεχασακηδεσ πασοκοι ξεκινησαν επι σημητη. αχ λαικιστουλια. τοτε ηταν καλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.