22.3.09

Συγκάλυψη σκανδάλων στο Σισμανόγλειο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής

«Παραγγελιά» Σκανδάλου!!!
Αυτή είναι μια από τις Εκθέσεις Ε.Δ.Ε., που γίνονται κατά παραγγελία στη Μακεδονία και Θράκη, από Επιθεωρητές του Σ.Ε.Υ.Υ.Π. Αθηνών και όχι του Σ.Ε.Υ.Υ.Π. Θεσσαλονίκης!!! Αυτές τις μη σύννομες συμπεριφορές τις έχουμε καταγγείλει πολλές φορές στο παρελθόν και θα συνεχίσουμε…


1. Έχουμε λοιπόν, καταρχήν, αναιτιολόγητη άσκηση έργου από λειτουργούς του Σ.Ε.Υ.Υ.Π., έξω από τη χωρική αρμοδιότητά του.
2. Από αυτό το ντοκουμέντο και από άλλα στοιχεία που είναι στη διάθεσή μας, διαπιστώνουμε εξ αρχής, ότι η Ε.Δ.Ε. διατάχθηκε, μετά από επώνυμες και γραπτές καταγγελίες, του Αντιπροέδρου Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής, κ. Αθανάσιου Χηράκη.
3. Οι εργολάβοι των Αθηνών, για τη … κουκουλοφορία όλων των σκανδάλων στο χώρο της υγείας, πέρα στο ότι έγραψαν στα παλιά τους υποδήματα τις στοιχειοθετημένες καταγγελίες ενός έντιμου ανθρώπου, τον καταχωρούν χωρίς καμιά ντροπή ως μάρτυρα της Ε.Δ.Ε. που καμώνονται πως έκαναν (σελίδα 3 της Ε.Δ.Ε.), ενώ πουθενά δεν φαίνεται να έχει δώσει κατάθεση!!! Σύμφωνα δε με αξιόπιστη πληροφορία μας, οι κατ' επίφαση επιθεωρητές, δεν αναζήτησαν τον κ. Αθανάσιο Χηράκη ούτε για καλημέρα !
4. Εκτός του καταγγέλλοντα Αντιπροέδρου του Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής, Αθανάσιου Χηράκη, επίσης αναληθώς εμφανίζονται από τους εργολάβους επιθεωρητές ως μάρτυρες, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ιωάννης Καβαρατζής και η Υποδιευθύντρια Διοικητικής Υπηρεσίας Χρ. Παπαχατζή, για τους οποίους επίσης δεν υπάρχουν μαρτυρικές καταθέσεις μέσα στην Ε.Δ.Ε. του κράτους των Αθηνών!!!
5. Παρά το ότι αποδείχθηκαν όλες οι καταγγελίες για τις μη σύννομες δραστηριότητες του Διοικητή μαζί με μια μικρή ομάδα υπαλλήλων, οι Επιθεωρητές Χρήτος Κυριαζής και Ηλίας Μερεντίτης, δεν κάνουν καμία πρόταση για τον καταλογισμό ευθυνών, και καταβάλουν υπερπροσπάθεια για να συγκαλύψουν τις ευθύνες του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής.
Ο μηχανισμός που έχει στήσει ο Διοικητής του Νοσοκομείου, σύμφωνα με τα στοιχεία των εγγράφων των αμφισβητούμενης νομιμότητας δαπανών, στηρίζεται:
Α. Στην εξουδετέρωση (παράκαμψη από κατώτερους υπαλλήλους) της Υποδιευθύντριας Διοικητικής Υπηρεσίας, κ. Παπαχατζή.
Β. Στην εξουδετέρωση (παράκαμψη από κατώτερους υπαλλήλους) του Υποδιευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας, κ. Γκουρίδη.
Γ. Στην αποδοχή ανεύθυνων και μη σύννομων προτάσεων του προϊσταμένου του τμήματος Τεχνικής Υπηρεσίας.
Δ. Στην αγνόηση των προειδοποιήσεων του προϊσταμένου Οικονομικού Τμήματος, για την ανυπαρξία νομιμότητας των ενεργειών, των εμπλεκόμενων στελεχών του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής.
Ε. Στην συστηματική και συνεχή κατάτμηση δαπανών, για να γίνονται συνεχώς απ' ευθείας αναθέσεις,
και πολλά άλλα, στις λεπτομέρειες των οποίων θα μπούμε για να σπάσει το θλιβερό απόστημα.
Για όλα έχει πλήρη γνώση η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και είναι γνωστό τοις πάσι, ότι ο Μιχάλης Σαμπατακάκης, Γενικός Επιθεωρητής του Σώματος Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας, δηλώνει δημόσια και προς κάθε κατεύθυνση, ότι εκτελεί διαταγές του υπουργού Δημήτρη Αβραμόπουλου.
Σαφώς και υπάρχουν υπεραρκετά στοιχεία για επέμβαση εισαγγελέα!!!
[via Μπαρμπα Νίκος]

12 σχόλια:

  1. Ανώνυμος22/3/09 12:49

    Στη Κομοτηνή διοικούν οι ποδίτσες.
    Γι' αυτό οι δημότες δεν βρίσκουν γιατρειά και αποδημούν εις τόπους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/3/09 16:45

    Πρίν λίγες μέρες ο υπεύθυνος του τομέα υγείας του Πασοκ κ. Φλωρίδης επισκέφθηκε το Νοσοκομείο Κομοτηνής. Τον συνόδευαν ο νομάρχης κ. Γιαννακίδης ο βουλευτής κ. Πεταλωτης ο γραμματέας της ΝΕ κ. Δαμιανίδης ο πρόεδρος των εργαζομένων κ. Αλατζίδης και άλλοι και συζήτησαν με τον κ. Καβαρατζή τα προβλήματα του νοσοκομείου. Κανένας δεν γνώριζε για το μεγάλο σκάνδαλο που βγαλατε στο blog ούτε για το αλλο μεγάλο σκάνδαλο της επισκευης του κτιρίου για να ενημερώσουν τον κ. Φλωρίδη; Ωστε ατακα και επιτόπου να καταγγελθούν και τα δυο σκανδαλα. Αν ισχυρισθούν οτι δεν γνώριζαν οι πασοκοι τότε θα γελάσει και το παρδαλο κατσίκι.
    Τα οψιμα πασοκάκια συγκαλύπτουν τα αίσχη της ΝΔ που γίνονται στη Ροδόπη για να καλοπαιρνάνε και να καμνουν τις δουλειές τους.
    Και ο Μούχτσης συνόδευε με κορμοστασια και χάρη τον πατριώτη του κ. Φλωρίδη και αν δεν καλοπαιρνάει ο Μούχτσης.
    Απο την παρέα της συνοδείας απουσίαζε ο αντινομάρχης ανάπτυξης κ. Κατσιμίγας, τι να συνοδεύσει αυτός τον κ. Φλωρίδη με την σύμπραξη του Γιννακίδη εχει τον ..... του λερωμένο για την επισκευή του νοσοκομειου Κομοτηνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/3/09 17:53

    50τοσες συνεντεύξεις εδωσε ο νομάρχης Γιαννακίδης για την πολυποθητη επισκευή του νοσοκομείου Κομοτηνης απο το 2000 εως το 2008 και δεν ξερω ποσες ερωτήσεις εκανε ο βουλευτης κ. Πεταλωτης και πριν γίνει βουλευτης στο ιδιο πσνελ ενημερωσης ηταν και ο κ. βουλευτης. Την υγειά μας ομως δεν την βλέποουμε οσο πάει τα πραγματα χεροτερευουν στο νοσοκομειο Κομοτηνης.
    Μπλα-μπλα πολλα τον μόνο που δεν ειδαμε να μας στρωσει και καμια μακετα ο Κατσιμιγας.
    Εγώ μια πρωην απλη εργατρια μιας ασπουδαχτης του ομιλου Λαναρα καθησα και εκανα εναν μπακαλικο λογαριασμο και ειπα! 12 μηνες χ 9 χρονια= 108 μηνες. Δηλαδη αν καθε μηνα επισκευαζαν ενα δωματιο τώρα θα ειχαμε 108 δωματια επισκευασμενα πανω κατω θα ηταν στον τελειωμο το νοσοκομειο κ. νομαρχη και αλλοι green boys.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/3/09 19:08

    Κατσαμακοθκα οταν είδα στη φωτογραφια να κανει μπογιατζιλικ ο Κατσιμιγας στις διαβασεις οταν τις εβαφαν. Με πηρε ρη δουλεια γιατι εγω μπογιατζης δουλευω πολλα χρινια. Ειμαι της δουλειας και οταν ανακατευω πρασινο με κοκινο βγαζω πολυ σκουρο σκουρο πρασινομπλε σαν το μελανι χρωμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/3/09 19:43

    Στο αποκαλυπτικό σχόλιό σας του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής αναφέρεται τα παρακάτω που είναι εύλογο να προβληματισθούμε.

    "Β. Στην εξουδετέρωση (παράκαμψη από κατώτερους υπαλλήλους) του Υποδιευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας, κ. Γκουρίδη.
    Γ. Στην αποδοχή ανεύθυνων και μη σύννομων προτάσεων του προϊσταμένου του τμήματος Τεχνικής Υπηρεσίας."

    α)Θα μας αποκαλύψετε γιατί εξουδετερώνουν τον Υποδιευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας, κ. Γκουσίδη και

    β)Γιατί αποδέχονται τις ανεύθυνες και μη σύννομες προτάσεις του προϊσταμένου της Τενικής υπηρεσίας.

    Αυτές οι ενέργειες κρύβουν οικονομικές ατασθαλίες και όχι μονο;
    Σας παρακαλούμε αποκαλύψτε την αλήθεια, αρκετοί Κομοτηναίοι γνωρίζουμε μερικές παρασινο-μπλέ παρασπονδίες, και αν χρειασθεί θα βοηθήσουμε απο το μετερίζι μας την προσπάθειά σας.
    Αυτοί δεν κατάλαβαν ακόμη ότι ο κόσμος της Ροδόπης εκτός που ταλαιπωρείται......μας αποχαιρετά εγκατελλειμένος...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος22/3/09 20:52

    Δίκαιο κατά τη γνώμη μου έχει ο "στοχαστής", που προβληματίζεται για την εξουδετέρωση και παράκαμψη του υποδιευθυντή και για την αποδοχή των ανεύθυνων και μη σύννομων πράξεων του διευθυντή του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου.
    Την κατάσταση μπορεί να την ξεκαθαρίσει το ΤΕΕ Θράκης. Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Παπαθανασίου σε πολλές περιπτώσεις μελετών-
    κατασκευών παρεμβαίνει απρόσκλητος και πάντοτε με γνώμονα το κομματικό συμφέρον. Στην περίπτωση του Νοσοκομείου Κομοτηνής για ένα τόσο σοβαρό θέμα που προξενεί την περιέργεια μου για την αργοπορία του.
    Τα λέω αυτά γιατί ο πρόεδρος ελέγχει την ΕΠΑΕ, και με τα μέλη της παιρνά όποια γραμμή θέλει ή θέλουν τα μέλη της.
    Οι μελετητές το τι υποφέρουν και ακούνε απο το μέλλος της Επιτροπής Αρχιτεκτονικού Ελέγχου κ. Καλεντιρίδη δεν περιγράφεται. Και ιδιαίτερα όταν ο σκελετός προβλέπεται από τη μελέτη να είναι μεταλλικός. Καθ' ότι ο κ. Καλεντιρίδης έχει επιχείρηση μεταλλικών κατασκευών (ΒΙΜΕΚΑΤ)συμφέρων του είναι να μελετήσει το κτίριο και να το κατασκευάσει. Αυτά για την ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος22/3/09 22:21

    Εδώ και 30 μήνες παρακολουθώ τη λάσπη που ρείχνουν οι ανυπρόκοποιτης δημοτικής αρχής στον Βαβατσικλή για δήθεν σκάνδαλα μας έχετε πρήξει τα....και τελευταία σκυλεύετε και τη μνήμη του αείμνηστου Γ. Παπαδριέλλη, ήδη ο Κοτσάκης και ο Παράσχου όπως καταλαβαίνω στο αδιέξοδο που βρίσκονται μονολογούν για το 1997 σαν δεν ντρέπεσθαι ανυπρόκοποι ε ανυπρόκοποι. Δεν φτάνει που μας ξεσκάτωσαν με τα έργα που έκαναν ακούνε και το ευχαριστώ. Αντί να συνεχίσετε τα έργα της πόλης ασχολείσθαι με τρίχες κατσαρές.
    Ορίστε βγήκε στη φόρα το σκάνδαλο του νοσοκομείου. Το οποίο ήταν γνωστό στη κοινή γνώμη, πέθανε κόσμος και κοσμάκης μπαγλαμάδες ε μπαγλαμάδες. Που ήταν και είναι τα επιμελητήριά μας οι παπάδες το εργατικό κέντρο και οι ψευτοπολιτικάντιδες να ασχοληθούν με αυτό το μεγάλο θέμα που λέγεται υγεία. Τα λέω αυτά γιατί σαν παραδοσιακός μαγαζάτορας που είμαι απο παλιά γνώρισα προέδρους και προέδρους που ασχολιόταν σοβαρά με αυτά τα θέματα.
    Είναι ντροπή σας και ανήθικο να σκυλεύται την μνήμη του Γιώργου Παδριέλλη, ίσως να μην γνωρίζεται εσείς οι κατα λάθος Κομοτηναίοι την ιστορία της οικογένειας Παδριέλλη, ο Οδυσσέας Παπαδριέλλης έδωσε την ζωή του για την Κομοτηνή μας.
    Απο τον Παράσχου δεν περίμενα αυτή τη συμπεριφορά. Να ψάχνει να βρεί 9ο έργα τα οποία πληρώθηκαν αλλά δεν κατασκευάσθηκαν. Ντρέπομαι για την κατάντια της πόλης που με γέννησε. Αν έχεις κ. Παράσχου ντοκουμέντα βγάλτα με ψιθυρίσματα γίνεται μόνο παραπολιτική. Είναι ανήθικο και ντροπή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος23/3/09 15:35

    ΚΑΝΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΝΕΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.
    ΛΟΓΩ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΙΧΕΙΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΣΤΗΜΑΤΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΠΟΧΡΩΣΗΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΔΕΙΞΩ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΔΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ.
    ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος23/3/09 22:58

    Όπως δεν ενημερώθηκε ο κ. Φλωρίδης για καυτά προβλήματα που ταλανίζουν το νοσοκομείο Κομοτηνής, με την ίδια αψυχολόγητη πολιτική τακτική δεν ενημερώθηκε και ο βουλευτής Επικρατείας για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου απο τη ΝΕ ΠΑΣΟΚ και απο τους λοιπούς πολιτικούς. Αντί ενημέρωσης τον "ανέβασαν" στο ξύλινο παρατηρητήριο της λίμνης Βιστωνίδας να χαρεί το πέταγμα των πουλιών. Τα 24οοο στρέμματα που διεκδικεί ο ηγούμενος Εφραίμ που κατα κάποιο τρόπο είναι αναμεμιγμένοι και οι πολιτικοί της Ροδόπης άλλα λόγια να αγαπιώμαστε.
    Τα χειρότερα συνέβησαν με την επίσκεψη του κ. Σκανδαλίδη στη Κομοτηνή. Ηλθε να παρουσιάσει το συγγραφικό του πόνημα "Κυβερνώσα Αριστερά", ήλθε στη Κομοτηνή να μας ανοίξει τα μάτια. Αντί ανάλυσης του συγγραφικού του πονήματος τα δύο στουρνάρια της κουλτούρας ο Jonny-blu Μανανάς και ο τακουνάκιας Κυπριανίδης προτίμησαν μια κοινωνική του επίσκεψη σε καφετερία να την κάνουν δισέλιδο μετά φωτογραφιών στον τοπικό τύπο. Ακόμη οι δύο αυθεντίες της παραπολιτικής έμμεσα σχολίασαν και την απουσία του Γιώργου Πετρίδη από την εκδήλωση παρουσίας του βιβλίου του κ. Σκανδαλίδη με το αιτιολογικό ότι είναι Βενιζελικός,από τη πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κύριε Μπαρμπα Γιώργο.Ούτε ο Μανανάς,Ούτε και ο Κυπριανίδης κάνανε δισέλιδο την βραδυνή τους έξοδο με τον Κώστα Σκανδαλίδη.Αλλού να ψάξεις ευθύνες,προς γυναίκες της παρέας μεριά.Νομίζω ότι αυτές δώσανε φωτογραφίες στο χρόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος25/3/09 15:43

    Ο Μπαρμπα-Γιώργος γνώρισε τους πασοκους ως οργασμικούς, πέρασαν τα χρόνια αλλαξαν τα πράγματα τους μάγκες τους τους πάτησε το τραίνο, καιδεν γνώριζε ότι φορούν μοντέρνες μίνι φουστίτσες, και τις ευθύνες τις επιρρίπτουν πλέον στο ασθενές φύλο, αφού και με μίνι φουστίτσα καλοπαιρνούν, με γειά τους και χαρά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος26/3/09 03:04

    μπράβο βρε!!! Ωραίοι (δήθεν) ΠΑΣΟΚοι κομπλεξικοί είστε. Αντ΄΄ι να βαράτε τον Στυλιανίδη, Κοτσάκη κ.λ.π. βαράτε Γιαννακίδη, Πεταλωτή και τους άλλους.Αυτοί είναι τα "όψιιμα" και εσείς είστε τα "πρώιμα πασοκάκια". Που δεν έχετε δουλέψει ούτε μια μέρα στη ζωή σας. Και σας ταίζουν οι γυναίκες σας (Μουλιάνος και "αιρετή" ΣΙΑ). Μόνο που δεν καταλάβατε πως εξαιτίας σας ο κόσμος σιχάθηκε το ΠΑΣΟΚ και δυσκολεύεται να το ξαναψηφίσει. Αλλά μάλλον αυτό θέλετε. Κομπλεξικοί προσκυνημένοι. Α, καικάτι άλλο. Η "ασπούδαχτη" του Λαναρά τα γνωρίζει όμως τα green boys...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.