19.1.09

Αποκλεισμός της Εγνατίας Οδού από τους εργαζομένους του Ομίλου Λαναρά


Στον αποκλεισμό του Ανατολικού κόμβου της Εγνατίας Οδού προχώρησαν οι εργαζόμενοι στην «Ενωμένη Κλωστοϋφαντουργία», κλιμακώνοντας έτσι τις κινητοποιήσεις τους και ζητώντας άμεση λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι και ο Όμιλος τους τελευταίους μήνες. Οι ίδιο παραμένουν απλήρωτοι από τον Σεπτέμβριο και παρά τις υποσχέσεις που έχουν πάρει κατά καιρούς από τους πολιτικούς της περιοχής, για την επίλυση των προβλημάτων τους, αυτά μένουν άλυτα.
Την ίδια ώρα τα σωματεία των εργαζομένων από όλα τα μέρη της Ελλάδας προχωρούν σε αποκλεισμούς Εθνικών Οδών και καταλήψεις δημοσίων κτιρίων. Συγκεκριμένα, τα σωματεία της Θεσσαλονίκης και Νάουσας απέκλεισαν την Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Αθηνών, στο ύψος των Μαλγάρων και το σωματείο της Αλεξανδρούπολης έκανε συμβολική κατάληψη, σύμφωνα με πληροφορίες, στο κτίριο της Νομαρχίας Έβρου.
Παρόλα αυτά, το υπουργείο Οικονομικών και η νέα του ηγεσία, παρακολουθούν αμέτοχοι … το θέαμα!
ΥΓ: Αλήθεια, οι εργαζόμενοι τι περιμένουν και δεν μηνύουν την διοίκηση του Ομίλου, όπως έπραξαν πριν λίγες ημέρες οι συνάδελφοι στην ΕΑΣ Ροδόπης;;;

Διαβάστε σχετικά:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.