10.3.14

Φελίνα Καζάκου: «Μόνο προβλήματα έφερε στα επιμελητήρια η δημοτική αρχή Κομοτηνής»

Τα επιμελητήρια είναι ένας από τους ελάχιστους θεσμούς, που λειτουργούν αποτελεσματικά και με συνέπεια στη χώρα μας, είναι οργανισμοί που εδώ και δεκαετίες έχουν ανταποκριθεί στις ανάγκες των μελών τους έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη τους. Αυτήν λοιπόν τη δύσκολη περίοδο της κρίσης, η πολιτεία οφείλει να τους εμπιστευθεί. Να αξιοποιήσει ακόμα περισσότερο τις δυνατότητες και την εμπειρία τους. Και όχι να τα αποδυναμώσει.
Ως υποψήφια Δήμαρχος Κομοτηναίων, με υποψήφια μέλη της ομάδας μου, δε θα ήταν δυνατό να μην θελήσω να αφουγκραστώ τα προβλήματά τους, να ακούσω  τα μηνύματα αγωνίας που εκπέμπουν, να τους παρουσιάσω το πρόγραμμα που μεθοδικά εκπονούμε για ουσιαστικές τομές και μεταρρυθμίσεις, που θα λύσουν τα δεσμά της ανάπτυξης και θα οδηγήσουν μια ώρα αρχύτερα στην έξοδο από την κρίση.
Η μαζική προσέλευση και η παραγωγή ιδεών στο διάλογο με τους κοινωνικούς φορείς, απέδειξαν περίτρανα πως ο τόπος μας πονάει. Η απραξία, η δογματικότητα και η ατολμία της νυν δημοτικής αρχής, το μόνο που επέφερε στο θεσμό των επιμελητηρίων, ήταν προβλήματα και μόνο προβλήματα. Αντί να δημιουργήσει συμμάχους, δημιούργησε εχθρούς. Αυτό είναι επιζήμιο για την πόλη μας, για τον τόπο μας. Δεν έχουμε περιθώρια για πισωγυρίσματα. Όποιος θέλει, μπορεί να μας ακούσει. Όποιος θέλει, μπορεί να μας παρουσιάσει τις προτάσεις του. Είμαστε ανοιχτοί σε κάθε μορφή διαλόγου.
Στον ανηφορικό δρόμο που καλούμαστε να διανύσουμε τα επόμενα χρόνια, δημοτική αρχή και επιμελητήρια οφείλουν να είναι σύμμαχοι. Αυτό απαιτεί ο επιχειρηματικός κόσμος, αυτό επιβάλλουν οι καιροί, αυτό εξυπηρετεί το συμφέρον του τόπου μας.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/3/14 15:50

    Άμα ο "Μασώνος" δεν κουνήσει λίγο τα νήματα, δεν έχεις καμιά τύχη Φελίνα μου.
    Πανάθεμά σε, είσαι και ωραία γυναίκα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/3/14 22:37

    Η κ. Καζάκου μπορεί να λέει ότι θέλει. Οι κύριοι πρόεδροι των επιμελητηρίων συμφωνούν;;; Ή τους καπέλωσε κανονικότατα με την φιέστα "διαβούλευσης" που την τίμησαν με την παρουσία τους;;;
    Δεν είναι μόνο οι δημοτικές εκλογές άλλωστε, θα γίνουν και οι δικές τους!!! Και τα κομματικά αριστερώθεν και δεηιώθεν αλληθωρίσματα δεν σώζουν!!! Η κοινωνία ξύπνησε!!! Μήπως τελικά ο μόνος που το κατάλαβε είναι ο πρόεδρος του ΤΕΕ που είδε τοΤΥΡΙ αλλά είδε και τη ΦΑΚΑ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.