10.3.14

7ο Φεστιβάλ Ενιαίας Ανεξάρτητης Αριστερής Κίνησης Κομοτηνής

Ένα περίπου χρόνο μετά το επιτυχημένο 6ο Φεστιβάλ της, η Ενιαία Ανεξάρτητη Αριστερή Κίνηση Κομοτηνής ανακοινώνει την διεξαγωγή του 7ου Φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στην Παλιά Νομική. Σε μια κρίσιμη καμπή για τα λαϊκά στρώματα όπου τα προβλήματα βαθαίνουν προσκαλούμε το λαό της Κομοτηνής στις πολύπλευρες πολιτικές-πολιτιστικές εκδηλώσεις που συμπεριλαμβάνει το 7ο Φεστιβάλ ΕΑΑΚ Κομοτηνής. Να συζητήσουμε, να προβληματιστούμε και εν τέλει να ψηλαφίσουμε έναν άλλο δρόμο, αυτόν της Ρήξης και της Ανατροπής. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων :
Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014, Π. Νομική στις 17.00:
Εκδήλωση με θέμα: «Κινήματα από τα κάτω και τις γειτονιές - Από το αυθόρμητο στο συνειδητό και η σύνδεση με το εργατικό κίνημα»
Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014, Π. Νομική στις 17.00: 
«Ότι είναι νόμιμο, είναι και δίκαιο;»
  • Aυταρχισμός,ποινικοποίηση των αγώνων και καταστολή
  • Το βράδυ της Παρασκευής μεγάλο live στo αμφιθέατρο της Π. Νομικής με τους Imam Baildi και τους The Coconaut Rockers (είσοδος με μπύρα 5 ευρώ)
Το φεστιβάλ θα κλείσει το Σάββατο με Πάρτυ οικονομικής ενίσχυσης για τα δικαστικά έξοδα συντρόφων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.