13.3.14

Πολύ μικρά τα ποσοστά συμμετοχής απεργίας της ΑΔΕΔΥ στη Ροδόπη

Πολύ μικρά ήταν τα ποσοστά συμμετοχής των απεργών Δημοσίων Υπαλλήλων, εργαζομένων στη Ροδόπη, στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ, τα οποία κυμάνθηκαν στο 16,7%.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα χαρακτηριστικό είναι πως δεν συμμετείχαν στη συμβολική κατάληψη του Δημαρχείου Κομοτηνής ούτε οι Σχολικοί Φύλακες στο σύνολό τους (14 από τους 23) και κανένας από τους 8 Δημοτικούς Αστυνομικούς που σε 10 ημέρες τελειώνει η  διαθεσιμότητα τους και κινδυνεύουν με απόλυση.
Είναι καταφανής η απογοήτευση των εργαζομένων για το αδιέξοδο στο οποίο οδηγούνται από τα κυβερνητικά μέτρα, όμως η τραγική οικονομική τους κατάστασή, τους αναγκάζει να μην μπορούν να συμμετέχουν δυναμικά στις απεργίες, με αποτέλεσμα να υφίστανται μοιρολατρικά όλα τα επώδυνα μέτρα της κυβέρνησης και της τρόικα. Είναι επιτακτική ανάγκη να συγκροτηθούν ισχυρές κοινωνικές συμμαχίες, ώστε από κοινού ν’ αγωνιστούμε  για την ανατροπή των καταστροφικών πολιτικών για το λαό και το μέλλον της χώρας.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/3/14 12:07

    γιατι ρε παιδια ετσι? που ειναι οι αγωνιστες του ΣΥΡΙΖΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/3/14 14:49

      Αυτό το (μαγειρεμένο και μάλλον 10πλάσιο του κανονικού) 17% της συμμετοχής τι είναι; Οι αγνωιστές του ΣΥΡΙΖΑ είναι. Όσοι τους ακολουθούν ποτέ δεν είπαν ότι είναι αγωνιστές αλλά παραδέχονται ότι είναι απλά βολεμένοι που ξεβολεύονται. Για να κοπεί κανένα καταχρηστικό επίδομα σε ΔΥπαλλήλους δεν κάνουν απεργία, κάνουν τον ψόφιο οι ΔΥπάλληλοι. Να το πάρουν όλοι όμως να δεις πόσο θα αγωνισθούν. Αν είναι καταχρηστικό ουτε πυο τους ενδιαφέρει. Σκασίλα τους.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος13/3/14 14:51

      Από αυτό το 17%, το 10% είναι μόνος του (μια κατηγορία μονάχος) ο γίγαντας Ιωαννίδης, επάγγελμα συνδικαλιστής. Ένας αλλά λέων!!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος13/3/14 19:10

    ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΖΟΤΑΝ Ο ΜΑΡΞ,πώς οι ταξικές αντιθέσεις στην Ελλάδα θα ήταν από την μία,Ειδικά μισθολόγια και άγαμες θυγατέρες καί από την άλλη 1.300.000 άνεργοι και μερικά εκατομμύρια ακόμα μαλάκες.
    Και το χειρότερο:Η Αριστερά και το ΚΚΕ να υποστηρίζει τα ειδικά μισθολόγια και τις Αγ...Θυγατέρες τους.
    Τι Αριστερά;Σκατά Αριστερα.Πελατειακό κράτος είναι και αυτοί!!!!
    Σήμερα αριστερά ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΤΟΜΣΕΝ!!

    Βάστα Τόμσεν! Βάστα Άνγκελα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.