6.3.14

Ενημέρωση για την πορεία της κατασκευής ΜΕΑ του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Σύμφωνα με τον τελευταίο Περιφερειακό σχεδιασμό για την διαχείριση  των απορριμμάτων της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, ο οποίος ψηφίστηκε το 2009, μετά από γνωμοδoτήσεις των   Νομαρχιακών Συμβουλίων και της ΤΕΔΚ, περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και την κατασκευή δύο μονάδων Επεξεργασίας Απορριμμάτων, μία στην Αλεξανδρούπολη και μία στην περιοχή της Καβάλας.
Τον Οκτώβριο του 2013, μετά από αίτημα του Δήμου Αλεξανδρούπολης,  εντάχθηκε στον κατάλογο έργων ΣΔΙΤ του Υπουργείου Ανάπτυξης, η κατασκευή της ΜΕΑ στην Αλεξανδρούπολη. Μετά από αυτό προκηρύχθηκε δημόσιος διεθνής διαγωνισμός για την υλοποίηση του έργου, στον οποίο εκδήλωσαν ενδιαφέρον δεκαεπτά (17) επιχειρήσεις λαμβάνοντας τα τεύχη δημοπράτησης, ενώ στις 3/12/2013 - ημερομηνία έναρξης της διαγωνιστικής διαδικασίας - υποβλήθηκαν 7 προσφορές. Διαβάστε όλη την ενημέρωση και δείτε βίντεο από τη συνέντευξη τύπου του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.