6.3.14

Τα εισιτήρια για τον αγώνα του Πανθρακικού με τον Εργοτέλη

Η ΠΑΕ Πανθρακικός ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ότι άρχισε η πώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της Super League με τον Εργοτέλη που θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Μαρτίου και ώρα 17:15 στο ΟΠΑΠ Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κομοτηνής.  
Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται από τα γραφεία της ομάδας που βρίσκονται στην οδό Ηροδότου 28, Κτίριο Β, 2ος όροφος έως και το Σάββατο από τις 09:00 - 15:00. Την Κυριακή ημέρα διεξαγωγής του αγώνα από τις 13:00 θα πωλούνται εισιτήρια από το εκδοτήριο του γηπέδου που βρίσκεται επί της Παναγής Τσαλδάρη (κεντρική θύρα).
Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι οι εξής:
  • Θύρα 1: 15 ευρώ 
  • Θύρα 2: 10 ευρώ
  • Θύρα 7 (Vip): 30 ευρώ
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στον αγώνα με τον Εργοτέλη όπως και σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του Πανθρακικού θα λειτουργήσουν στις θύρες 1 και 2 τουρνικέ (ηλεκτρονικό σύστημα) για την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο καθώς θα λειτουργήσει ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.